({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Vara /
  • Här är hunden välkommen i Vara
Två kvinnor vandrar med sina hundar och har precis tagit en paus vid ett stort stenbrott.

Fotograf: Jesper Anhede

Ta med hunden till Vara!

Ta med dig din fyrfota vän när du besöker Varaslätten! Här finns både boenden och matställen som välkomnar både dig och din hund.

Checka in på Bjertorp Slott som har flera rum där husse/matte och hunden kan slappna av efter en dag full av upplevelser. Här får hunden mat- och vattenskål, hunsäng och lite gott att mumsa på. På restaurangens uteservering är hunden välkommen och är den törstig ställer personalen gärna fram en vattenskål. Utanför slottsporten finns dessutom gott om fina promenadstråk att upptäcka tillsammans.

Mitt i centrala Vara ligger Kronans Bed & Breakfast. Sju av rummen är tillgängliga för gäster som reser med hund. På Kronans restaurang är hunden välkommen att följa med på uteserveringen. 

På det mysiga och lantliga boendet Bitterna Åkatorp har hunden gott om plats att springa och leka på. Hundar är välkomna i alla rum men får inte vara i mattes eller husses säng. 

Sjötorps säteri som ligger utanför Larv är hundar hjärtligt välkomna i några av stugorna. Här finns en vandringsled som går runt hjorthägnet och sjöarna. 

I varatrakten finns gott om trevliga områden för dig och din hund att aktivera er på. Testa någon av vandringslederna på Varaslätten för att njuta av en härlig stunds motion. 

Om både barn och hundar behöver leka av sig kan det vara en bra idé att styra kosan mot en av Varas roliga lekplatser.

Fotograf: Anneli Johansson