({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settings.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: 

Smaka på Västsverige guidar dig till den bästa mat- upplevelsen

  • Maria Zihammou

Välkommen att smaka på Västsverige. Den genuina maten och drycken visar vägen. Där lokala producenter, gårdsbutiker och restauranger samarbetar för att överraska dina smaksinnen.

Restauranger värda en omväg

Restauranger inom Smaka på Västsverige har en lokal inramning och sätter stort värde på att arbeta med västsvenska råvaror. De har utbildats och certifierats under Smaka på Västsverige. Ett varumärke som står för absolut högsta kvalité och fungerar som en guide till de bästa måltidsupplevelser i Västsverige. 

Fotograf: 

Gårdsbutiker med västsvenska råvaror

Gårdsbutiker i Smaka på Västsverige brinner för den västsvenska maten. Inget slår att handla pinfärska råvaror eller härligt förädlade produkter i en gårdsbutik. 

Fotograf: 

Gaffeln visar dig vägen

Smaka på Västverige vill göra det lättare för dig att upptäcka allt det goda från Västsverige när maten och drycken är målet för resan. Den goda maten och drycken blir lättare att upptäcka när du kan känna dig trygg att sigillet kommer från noga utvalda råvaror och producenter. Lägg till restauranger med kockar och krögare som förstår värdet av samarbetet med det lokala perspektivet.

Det doftar förnyelse och smakar tradition när odlare, producenter, mathantverkare, kockar och krögare tillsammans skapar måltidsupplevelser i vår region när säsongens rika utbud får styra.

Fotograf: 

Mer om Smaka på Västsverige

Smaka på Västsverige är ett passionerat samarbete som vill ge dig en smak av det bästa från vår region. Varumärket ägs och drivs av Turistrådet Västsverige och Lokalproducerat i Väst sedan 2007. Där de bästa råvarorna som produceras och förädlas i Västra Götaland skall berika dina smakintryck från regionen.

Den goda måltiden är grunden som skapar fantastiska upplevelser som engagerat förenar kärleken till miljön och hållbarhet.

Mångfald, kunnande och spårbarhet förenas i det utvecklingsprogram som lägger grunden för ”Smaka på Västsverige”. Där gårdsbutiken, producenten eller restaurangen inte klarar sig på egen hand. Den sköna kombon mellan det bästa från havet, skogen, jorden och insjön ger dig intressanta smakupplevelser från vårt skafferi.

Smaka på Västsverige restauranger

Smaka på Västsverige - producenter

Smaka på Västsverige - gårdsbutiker

Destination

Visar {{proxy.activeBusinesses.activeInd + 1}} av {{proxy.activeBusinesses.length}}