Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Camp Dalsland

08
jun

Dalsland Gravel Race
Bengtsfors

Ett av de första stora gravel bike-loppen i Sverige

Om Dalsland Gravel Race

Loppet kommer att gå av stapeln 8 juni 2019 med maximerat till 500 deltagare. Det kommer finnas två banalternativ att välja på. 70 km eller 120 km. Bansträckningarna kommer går parallellt de första 30 km. Den långa banan går norrut från Bengtsfors på västra sidan av sjön Lelången för att vid Lennartsfors vika av söderut via Dals Långed innan den återigen går norrut för målgång i Bengtsfors. Den korta banan på 70 km viker av söderut i Torrskog för att åter gå mot Bengtsfors. Kartor och GPX filer finns att ladda ned på Camp Dalslands hemsida. Loppet kommer att bli utmanande och vi hoppas att både inbitna MTB- och racerentusiaster kommer och testa denna nya disciplin inom cykelsporten, säger Per Johnler, ordförande och verksamhetsansvarig för Camp Dalsland.

Gravel Bike

Vad är en gravel bike? Enkelt sagt, en kombination av en  road bike  och en cross bike. Med en gravel bike cyklar du spår som är för tekniska för en landsvägscykel, banor med blandade underlag som grus, asfalt eller vad som helst.

Välkomna den 8.e juni.

Camp Dalsland

Gillar du att motionera med cykel, kajak, kanot eller att simma och springa så har Dalsland ett enormt utbud av vägar, sjövägar och stigar. För dig som gillar att göra detta tillsammans och kanske till och med i tävlingsformat så arrangerar Camp Dalsland fyra motionslopp varje år.

Läs mer
Kontaktinformation

Camp Dalsland

Centrumvägen 2

666 30 Bengtsfors


Telefon: +46 531 52 68 88


E-post: info@campdalsland.se

Hemsida: campdalsland.se