({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Fika på Vinnsäter hembygdsgård i Färgelanda.

Sommarcaféer i Färgelanda

På sommaren lever Färgelandas landsbygd upp och visar sitt sanna jag med flera caféer och besöksmål väl värda ett besök.

Vinnsäters hembygdsgård

Järbo

Museum & sommarcafé
En mycket välbevarad 1800-talsgård där det förutom bostadshuset, en så kallad ”Dalslandsstuga” finns ett litet magasin, en ladugård,en redskapsbod, en smedja och en jordkällare. På sommrarna serverar de fika och arrangerar teaterspel.

Läs mer

 

Råggärds hembygdsgård

Råggärd

Sommarcafé & minigolf
Välkommen till härliga Råggärd i Dalsland. I hembygdsgårdens trädgård kan du på sommaren njuta av nygräddade våfflor med sylt och grädde i caféet. Eller varför inte ta en spelrunda på deras fina minigolfbana. De har även en loppis i hembygdsgården.

Läs mer

 

Café Lergöken

Högsäter

Ett mysigt sommar café som drivs av Lerdals byalag. Beläget vid i Lerdals gamla skola vid Lerdals kyrka i i nordvästra delen av Färgelanda. Serverar hembakat och smörgåsar. Arrangerar allsång, grillkvällar och bingo. 

Läs mer

 

Lilla Stigen

Stigen

Loppis, ställplats och café med vacker utsikt över sjön Bovattnet. Ett fint utflyktsmål för dig som vill fynda eller bara dricka en kopp kaffe vid vattnet. 

Läs mer

 

Ragnerudssjöns camping

Högsäter

En härlig camping med badplats, café, restaurang, minigolf och aktvititer vid Ragnerudssjöns strand. Nära till vandringsleder och naturen. Ett härligt utflyktsmål för hela familjen. 

Läs mer