({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början

Upplev Bohuslän

Följ med ut i Bohusläns saltstänkta skärgård med paddling, skaldjursbufféer, bad och båtliv, sälsafaris, spännande kultur och kustnära boenden. Välkommen att boka Bohuslän nu - en del av Västsverige!

Naturupplevelser

Du som är på jakt efter spännande naturupplevelser har verkligen hittat rätt hos oss i Bohuslän. Här finns Bohusläns unika skärgård med de vackra släta granitklipporna mot den öppna horisonten. Platser som bör upplevas – året om!

Båtluffa

Den bohuslänska skärgården är något speciellt. Om du vill uppleva allt det här fantastiska på riktigt nära håll så har vi samlat både båtlinjer och ruttförslag som gör din båtluff möjlig. Välkommen ombord!

Skaldjursupplevelser

Följ med på en skaldjursupplevelse där du kommer nära inpå det verkliga Bohuslänska livet. Med världens bästa skaldjur i fokus och pittoreskt rustika mat- och övernattningsmöjligheter möter du här en upplevelse som inte är som någon annan.

Världens svettigaste konstrunda

Den 25-26 augusti är det dags för Tjörn triathlon - ett lopp som blandar konst och kultur med triathlon. Skulpturer på Pilane och vacker konst på Nordiska Akvarellmuseet är lite av allt du kan uppleva utmed vägen.

Expedition Bohuslän

I Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken.

Västsverigeappen

Planerar du att uppleva Expedition Bohuslän? Glöm inte att ladda hem Västsverige-appen. Här hittar du massor av attraktiva erbjudanden som ger din utflykt i Bohuslän lite extra guldkant. Appen finns för både iPhone och Android.

Smaka på Västsverige

Vi blir fler och fler som gärna reser för matens skull. Som låter fräscha råvaror, lokala specialiteter, passionerade kockar och unika smaker visa vägen till platser och upplevelser runt om i världen. Om du är en av dessa resande matälskare ska du hålla utkik efter märkningen “Smaka på Västsverige”.

Bo på en ö

Här hittar du du mysiga boenden - alla med vacker vy över det Bohuslänska landskapet.

Campingar

Här hittar du populära campingar i Bohuslän. Kombinera ditt boende med upplevelser som; Snorkling i Kosterhavet – Seriges första marina nationalpark, ballongflygning över Marstrand eller ett besök hos någon av de många lokala matproducenterna. Bohuslän är ditt att upptäcka!

Kosterhavets nationalpark

Sveriges första marina nationalpark inbjuder till en aktiv semester för hela familjen. Möjligheterna att utforska den unika miljön är många, oavsett om du är ute efter naturupplevelser, skön avslappning eller spännande aktiviteter.

Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med att konferera i Bohuslän under vintern. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration.

Venue finder

Hitta unika konferensrum och konferenshotell. Upptäck mötesanläggningar i skärgårdsmiljö i vackra Bohuslän och inspirerande lokaler för din företagskickoff längs hela Västkusten. Spännande matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer året om.

Destination