({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Upplev Bohuslän!

Bohuslän - en del av Västsveriges officiella besöksguide.

Härliga höstdagar

Här hittar du tips och guider till säsongens spännande aktiviteter, roliga sevärdheter, njutbara matupplevelser och populära evenemang. Hitta inspiration till din nästa upplevelse i Bohuslän!

Roadtrips till skaldjur, konst och spa

Norra Bohuslän bjuder på klipphällar och strandängar, ostron, skaldjur och spaupplevelser – och mysiga boenden i pittoreska fiskesamhällen. 

Södra Bohuslän är fyllt av på pittoreska kustsamhällen och havsinspirerad mat, konst och kultur i världsklass – och fängslande historia.

Skärgårdskrogar med pinfärska skaldjur och nyfångad fisk

Skaldjur och fisk är bara något av allt det goda som erbjuds hos restaurangerna på Västkusten. Vi har gjort en lista över de främsta restaurangerna och kaféerna i Bohuslän när det kommer till lokalproducerad mat inom nätverket "Smaka på Västsverige".

Restauranger i Södra Bohuslän

Restauranger i Norra Bohuslän

15 öar att vandra på

Hur mysigt är det inte att göra en dagsutflykt till en ö och vandra runt den? Många av öarna i Bohuslän har fina vandringsleder där du passerar pittoreska fiskebyar, röda sjöbodar och vidsträckta klipplandskap.

Passa på att stanna till vid ett café och njut av en värmande kopp kaffe med dopp.

Mysiga öar och kustsamhällen

Gör en höstutflykt till någon av alla mysiga öar och kustsamhällen runt om i Bohuslän. Här kan du fika på havsnära caféer, övernatta på bed & breakfast, vandra på klipporna och kanske ta en båttur för att fiska skaldjur.

Bli en strandstädare

Vill du också vara med och bidra till ett renare och finare Bohuslän? Då är du är i gott sällskap. Tillsammans är vi ett gäng organisationer och kommuner som gått samman i satsningen Håll Bohuslän Rent. Tillsammans kan vi hålla skräpet borta från vår vackra natur. Här hittar du information och inspiration om hur du kan vara med och bidra. 

Populära evenemang

Hur vill du bo?

Hemtrevligt, lyxigt eller bara något helt annorlunda? Här hittar du förslag på hur du på bästa sätt gör din vistelse så härlig som möjligt.