({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Boenden i Färgelanda

Stanna över natten

 

Färgelanda är hem för en av Dalslands mysigaste campingar och vandringsdestinationer - Ragnerud. Men du kan också ställa husbilen på den fina ställplatsen vid Lilla Stigen eller njuta av lyx i det lilla sagoslottet Villa Edward. 

 

Ragnerud Vandringsdestination

Högsäter

Camping & stugor
Vid foten av västra Kroppefjäll finner du Ragnerud Vandringsdestination och camping med utsikt över Ragnerudsjön. Här kan du får en aktiv semester med vandring, paddling, cykling och bad mitt i naturen. Här hittar du också en av Dalslands populäraste restauranger - Ragneruds kök

 

Lilla Stigen

Stigen

Ställplats
Loppis, second hand, café och ställplats vackert beläget precis vid sjön Bovattnet. 8 fina platser för husbil, alla med el. Nära till badbrygga och med alla faciliteter som du kan önska dig på din husbilstur. 

Villa Edward

Ödeborg

Hus till uthyrning
Hyr ett litet sagoslott i engelsk stil som erbjuder 6 sovrum för upp till 15 övernattande, två salonger, bibliotek, en stor matsal och ett generöst och nyrenoverat eget kök för att laga ljuvliga middagar. All inredning och möbler är mycket noga utvalda och skapar en tidstypisk och engelsk känsla.

Hedene Gård B&B

Högsäter

Gård med tre olika stugor att välja mellan som ligger vackert beläget vid foten av Kroppefjäll. Det är bara 2,5 km till Rangnerudssjön, en fin fiske- och badsjö där det finns en båt till dit förfågande.

Stigens Herrgård

Stigen

Stigens Herrgård erbjuder fint herrgårdsboende till större sällskap. Perfekt när du vill fira bröllop, dop, ha en härlig fest eller anordna en konferens med övernattning.