({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Mat- & Dryckprovning

Fotograf: Havings Skafferi

 

Dolce Vita!
Att prova nya kombinationer av mat och dryck är spännande, ibland överraskande och alltid lärorikt. Med rätt vägledning kan vi hitta smakkombinationer som kittlar alldeles underbart i munnen och får alla våra sinnen att njuta.

Mat och dryck i Lysekil är Det ljuva livet!

 

Vad smakar Bohuslän?

Havet och hantverket har satt smaken på whisky. Det förenar Britannien och Bohuslän. Låt Sveriges främsta whiskykännare på Brygghuset i Fiskebäckskil guida dig genom de ädla dropparnas smaker av saltstänkta klippor, rökighet, tjära och blomsterängar. 


Whiskyprovningar på Brygghuset

Vad har du i ditt skafferi?

Havings Skafferi dukar upp i det magiskt vackra och grönskande orangeriet. Här får du testa underbara och spännande smakkombinationer: Havets läckerheter och portugisiska viner, olivoljeprovningar eller de härligaste primörerna. Följ med till toppen av Lysekil och prova choklad, champage, kaffe eller sardiner! 

Provning i orangeriet

Visste du att Spanien sträcker sig ända till Lysekil?

Unika vingården Chateaux Luna öppnar välkomnande porten till Staden vid havet. Här odlas Solaris och Pinot Noir som plockats, pressats, lagrats och buteljerats.
Efter en vingårdsguidning avnjuter du viner tillsammans med det utsökta spanska tapasköket. Eller väljer du en hetare provning med spansk brandy?

Vingårdsprovning