({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Mysiga skärgårdspaket på Tjörn

Älskar du konst och natur? Här har vi samlat fantastiska paket som inte bara erbjuder bekvämt boende, utan även en chans att uppleva Bohusläns saltstänkta klippor och enastående natur. Boka ett paket och upplev det unika lugnet på en ö fylld med konst och naturupplevelser.

Höstens utställningar

Nordiska Akvarellmuseet.

Konst i världsklass

NORDISKA AKVARELLMUSEET. Med sitt magiska läge vid havet i Skärhamn skapar Nordiska Akvarellmuseet en atmosfär av klarhet och kreativitet. Sedan museet öppnades år 2000 har här visats konst i världsklass. Bland utställarna har Salvador Dali, Bill Viola, Louise Bourgeois, René Magritte och svenska favoriter som Elsa Beskow, Anders Zorn och Lars Lerin funnits. 
Museet är öppet året om. 

Skulptur i Pilane.

Skulpturutställning med världsledande konstnärer

SKULPTUR I PILANE. Mitt i det vackra kulturlandskapet bland fornlämningar och betande får hittar du naturens egna konsthall med skulpturer av världsledande konstnärer. Det ikoniska verket Anna av Jaume Plensa tronar högt på berget med milsvid utsikt över Västerhavet. Pilane håller öppet från maj till september varje år.  

Pater Noster

Ett hem vid horisonten

PATER NOSTER. Fyren Pater Noster på ön Hamneskär lotsade sjömän i över 150 år. Ett historiskt landmärke och mästerlig arkitektur, numera en legendarisk fyr och ett hem vid horisonten. Den ensliga fyrvaktarbostaden är numera ett av världens främsta designhotell, och du är välkommen!