({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Blommor & inredning

I Tibro kan du handla blommor och inredningsdetaljer i flera butiker. Här kan du välja mellan glashantverk, krukor och lyktor från ledande varumärken eller kanske fårskinnsfällar.

Förr & Nu 
En färgstark inredningsbutik på 300 m², vinnare av årets turistmål i kategorin butiker, 2015, 2016 och 2017. Ett stort utbud av Greengate porslin och även andra märken så som RICE och Laura Ashley.Här finns olika avdelningar såsom en liten handelsbod med mycket gott att äta och dricka, en retro och antik hörna och en trädgård, lamp-och-textil avdelning m.m 

Hugor Blommor
En av Tibros mest anrika butiker, här hittar du snittblommor, växter och  och inredningsdetaljer. En mysig butik med härliga miljöer och produkter från populära varumärken som till exempel Ernst och DBKD. 

Blommans frukt & grönt
En butik med blommor, plantor, fröer och delikatesser. Här kan du få hjälp med buketter, köpa presentartiklar men även frukt och grönt! 

Hemkompaniet 
Här hittar du allt för hemmet, till otroligt låga priser! 

Tibro fäll & interiör
Butik men också näthandel, här kan du hitta olika sorters av fällar, tofflor och vantar men också fina inredningsdetaljer. En myig butik där du kan känna på de olika fällarna och titta på fina vaser, ljuslyktor med mera. 

Tibro Glasverkstad
Unika produkter, munblåsta i Tibro. Här kan du se konstglas i olika former, inredningsdetaljer men också smycken. Glasverkstaden ligger i Tibros gamla stationshus och bjuder på massvis med charm, en härlig kreativ butik! Du kan också prova på glasblåsning här.