({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Blommor & inredning

I Tibro kan du handla blommor och inredningsdetaljer i flera butiker. Här kan du välja mellan glashantverk, krukor och lyktor från ledande varumärken eller kanske fårskinnsfällar.

Förr & Nu 
En färgstark inredningsbutik. Ett stort utbud av Greengate porslin och även andra märken så som RICE och Laura Ashley.Här finns olika avdelningar såsom en liten handelsbod med mycket gott att äta och dricka, en retro och antik hörna och en trädgård, lamp-och-textil avdelning m.m 

Hugor Blommor
En av Tibros mest anrika butiker, här hittar du snittblommor, växter och  och inredningsdetaljer. En mysig butik med härliga miljöer och produkter från populära varumärken som till exempel Ernst och DBKD. 

Blommans frukt & grönt
En butik med blommor, plantor, fröer och delikatesser. Här kan du få hjälp med buketter, köpa presentartiklar men även frukt och grönt!

Brings Blommor (självplock)
I Björstorp mellan Skövde och Tibro hittar du gården Björkebo. Här kan du i lugn och ro njuta av miljövänlig och närodlad blomster och plocka din egen blombukett, att ta med hem eller glädja någon annan.

Hemkompaniet 
Här hittar du allt för hemmet, till otroligt låga priser! 

Tibro Glasverkstad
Unika produkter, munblåsta i Tibro. Här kan du se konstglas i olika former, inredningsdetaljer men också smycken. Glasverkstaden ligger i Tibros gamla stationshus och bjuder på massvis med charm, en härlig kreativ butik! Du kan också prova på glasblåsning här.