({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Mostphotos.com

Sugen på en kopp kaffe, bakverk eller kanske en matig macka? I Tibro finns det flera goda alternativ när du är sugen på en fika.

Bagare Brage

Ett konditori som legat på samma gata i Tibro sedan femtiotalet. Här kan du fika i nyrenoverade lokaler med retrotema - fyllt med Tibromöbler. Här bakas det färsk bröd varje morgon, du kan ta med dig en frukostfralla i farten eller sitta i deras mysiga café. Semlor, praliner och massa andra goda bakverk hittar du här!

Villanns café 

Ett mysigt café i en vacker röd sekelskiftsvilla med vita knutar mitt i centrala Tibro. Här kan du koppla av och ta en fika med vänner antingen inomhus eller i den grönskande trädgården. Här serveras matiga mackor hembakat kaffebröd varje dag. 

Jussiycake

Jussiycake är ett mysigt café som serverar bakverk med inspiration från USA. Allt som serveras i caféet är bakat i deras egna bageri. Här är färger och estetiken minst lika viktiga som smakerna. Med stort fokus på det estetiska finner du här underbara tårtor som är en lika stor fröjd för ögat som för smaklökarna! Här kan du också beställa tårtor och catering - kanske en födelsedagstårta med speciellt tema?