({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vandrarhemmet Tärnan
Tibro

trivsamt möblerade rum i varierande storlekar

Vandrarhemmet Tärnan erbjuder trivsamt möblerade rum i varierande storlekar. Självhushållning i gemensamt kök med all utrustning.

Vandrarhemmet Tärnan har 83 bäddar fördelade på en mängd rum. Alla trivsamt inredda med skrivbord, garderob, kylskåp, bord och stolar.

Vi är också stolta över att alla våra enkel och dubbelrum är utrustade med resårmadrasser. Vi uppfyller samtliga brand-, ventilation- och miljökrav.

TRIVSAMMA UTRYMMEN

Vi har ett flertal tv-rum och soffgrupper för våra gäster. Samlas med gamla eller nya vänner och umgås, prata och se på TV.

VÄLUTRUSTAT KÖK – SJÄLVHUSHÅLL

På Tärnan finns ett stort välutrustat kök med ett 40-tal sittplatser. I köket finns spis och ugn, flera mikros, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost, värmeplatta med mera.

TVÄTTSTUGA 

Vandrarhemmet har en fräsch tvättstuga utrustad med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Vandrarhemmets gäster har fri tillgång till tvättstugan.

AVSLAPPNING OCH AKTIVITETER

På vandrarhemmet Tärnan finns möjlighet att slappna av i vår bastu och ta en skön dusch.  För de som vill ha lite mer rörlig kvällsaktivitet finns biljard, bordtennis och en liten träningslokal.

Kontaktinformation

Vandrarhemmet Tärnan

Breviksvägen 2

543 36 Tibro


Telefon: +4650414864


E-post: Skicka E-post

Hemsida: vandrarhemmettarnan.se