({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Padelbanor i Töreboda

Padel är den snabbast växande sporten. Det senaste året har antalet padelbanor exploderat i Sverige och ännu fler finns att vänta. Under 2021 öppnar flera banor i Töreboda.

Padel eller padeltennis är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Planen delas av med ett nät och runt banan finns glasväggar som man kan använda sig av under spelet.

Padel spelas alltid i  dubbel de vill säga fyra personer. Det är samma räknesätt som för tennis med game och set, game räknas 15/30/40/game.

Padel är en sport som passar många och kan utövas av människor i alla åldrar utan förkunskaper.

 

Töreboda padel  
Törebodas första utomhuspadelbana ligger i Töreboda gästhamn intill Töreboda camping. I maj 2021 öppnar Töreboda padel sin andra bana och den kommer ligga in till den första banan. Banorna bokas via appen MATCHi. Du kan också hyra utrustning som du sedan hämtar, information om vart du hämtar utrustningen finns på hemsida.

 

Aos Padel Töreboda
Aos Padels utomhuspadelbanan öppnar i april 2021. Norra infarten till Töreboda, Haddeboda 11. 

 

Töreboda PadelCenter
Törebodas första padelhall öppnar i maj 2021 och ligger i Rotkilen. I hallen kommer det finnas tre dubbelbanor, en singelbana, lounge och omklädningsrum.