({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Göta kanal höst

Upplev Göta kanal

Njut av naturen, ta en paus när lusten faller på. Stanna vid något av de kanalnära caféerna eller välj en plats i det gröna och avnjut din fikakorg. Antingen kan du cykla med din egen cykel eller hyra cykel hos något av företagen.

Cykelpaket

Ett av de enklaste sätten att njuta av kanallivet är att cykla på den gamla dragvägen längs Göta kanal. Totalt har vi 87 km bilfri väg där du lätt kan välja en kortare cykeltur eller en längre cykelsemester.

Natursköna Töreboda GK

Töreboda golfbana är vackert belägen vid Månsarudssjön, 7 km från Töreboda. Golfbanan bjuder på en skiftande karaktär. Undangömd från storskalig bebyggelse och inramad av majestätisk barrskog och en förtrollande näckrosfylld insjö.

Töreboda vid Göta kanal

Välkommen till Töreboda ! Res hit klimatsmart med tåg, här korsar västra stambanan Göta kanal. Cykla längs kanalen och se kanalbåtarna glida förbi.

Skaraborg

Upplev Skaraborg. Här finns mer information om vilka aktiviteter och sevärdheter som finns i de 15 kommuner som ingår i området Skaraborg.

InfoPoints

Välkommen till någon av våra infopoints. Här kan du få hjälp med enklare frågor och samtidigt ta del av ett urval broschyrer.