({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Välkommen till Vårgårda

    Mountainbikesykling

Vandra i Vårgårda

Upptäck Vårgårda till fots på någon av våra härliga vandringsleder

Sevärdheter

I Vårgårda finns massor av sevärdheter att upptäcka.

Äta & Fika

Underbara smakupplevelser i härliga miljöer

Boende

Bo gott under ditt besök i Vårgårda

Hemester

Den globala corona-pandemin begränsar våra möjligheter att resa iväg under våra ledigheter. Som tur är finns det goda förutsättningar att semestra på hemmaplan

Cykeldestinationen Vårgårda

Upplev tävlingar i UCI Womens World Tour och Velofondo som en del i West Sweden Action Weeks. Upplev downhill- och endurocykling i en av Västsveriges bästa bike-parker. I vacker natur kan du cykla samma sträckor som världseliten. Besök museet om Bröderna Fåglums fantastiska karriärer som satte Vårgårda på cykelkartan.

Golf på hyllad bana

I de vackra omgivningarna runt Olstorps Säteri ligger en av Västergötlands bästa golfbanor. Banan ligger på en tjock sandbädd som skapar en unik dränering. Det gör att banan är spelbar under stora delar av året.

Mötesplats Tånga Hed

På Tånga Heds camping, vandrarhem och evenemangscenter möts människor från hela världen. På Tånga Hed arrangeras möten som lockar ett fåtal till evenemang som lockar 10 000-tals besökare. Allt ifrån konserter och mässor till konferenser, marknader och idrottsevent.

Hoppa fallskärm- en höjdarupplevelse!

Att hoppa fallskärm är en upplevelse som du kommer att minnas för resten av ditt liv. På Vårgårda flygfält erbjuder Skydive Sweden upplevelser som får adrenalinet att pumpa.