({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Anna Andersson

Håkan Hellström till Lysekil 30 juni!

Är du en av många som har planerat att gå på sommarens stora konsert på Gullmarsvallen här i Lysekil? Här kan du boka biljett, boende, restaurang och annat som hör en vistelse i Lysekil till. 

Boka biljett

 

Trafikinformation

Lysekils kommun har ordnat extra parkeringar för dagen, dessa är gratis. Det kommer att vara många tillresande så vi rekommenderar att åka kollektivt och vara ute i god tid med er transport. De stora parkeringsområdena framgår av kartan.

Till de parkeringar som ligger lite utanför tätorten kommer det att gå parkeringsbussar, även dessa gratis. Dessa bussar går så länge det finns behov. Notera vilka hållplatser som fungerar vid ut respektive infart till evenemanget och att start och slutpunkt för bussen är Södra Hamnen. Trafikvärdar kommer att hjälpa till så vi fyller parkeringarna närmast centrum först och hänvisar därefter till parkeringarna utanför centrum. Skyltning kommer att finnas och också ändras eftersom parkeringarna fylls.

Västtrafik har extrainsatta avgångar och indragna hållplatser. 

Läs mer här

 

Ta en långhelg i Lysekil

Varför inte stanna längre och kombinera konserten med en långhelg i Lysekil?

Boka in dig på ett av våra mysiga boenden. Ta helgen som den kommer och upptäck Lysekil i lugn och ro. Avsluta dagarna med ett besök på någon restaurang.