({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Remember September

Upplev sensommaren i Kungälv, Stenungsund och på Tjörn, Orust och Marstrand.

September har anlänt till Bohuslän och över klipporna, kulturlandskapen och strandängarna vilar en stillhet av sällan skådad art. Nu kan du upptäcka och njuta av västkusten i din egen takt. Njut av havsnära vandring med slående utsikter, unika kulturupplevelser och säsongens bästa råvaror. Den bohuslänska känslan - den får du oavsett vad du bestämmer dig för att uppleva.

 

Populära evenemang under september

Våra bästa öar för vandring

Upptäck kusten i din egen takt, vandra lugnt på en bilfri ö och njut av de saltstänkta vindarna.

4 vandringleder för busiga barn

Här kommer tips på spännande platser för barnfamiljer med upptäckarlust. Packa ryggsäcken med fika och utforska grottorna vid Sundsby eller vandra i Svartedalens skogar.

6 Cykelturer att minnas!

Det är nära mellan häftiga sevärdheter, god mat och bra boenden. Njut av fantastiska vyer medan du cyklar över broar, längs ängar och på landsvägar.

Sensommartur med kajak utanför Orust

Ge er ut på en tur i kajaken som tar er genom 100-tals små öar och kobbar, till mysiga Käringön, och Härmanö Huvud som bjuder på laguner, små smala vattenfåror och en sandstrand.

Var är det öppet just nu?

För dig som vill besöka södra Bohuslän i september väntar många upplevelser - unika boenden, caféer, restauranger och gårdsbutiker med lokalproducerade varor.

Tjörn - Island of Art

På Tjörn älskar vi konst och natur. Från bryggan vid Nordiska Akvarellmuseet kan du doppa tårna i havet när du doppar akvarellpenseln i sitt vatten. Från kulturlandskapet vid Skulptur i Pilane ser du klipporna möta havet med skulpturen Anna vid din sida.