({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Remember September

Att uppleva västkusten i september är lite som att besöka fjällen under sommaren. Det är samma plats, men ändå inte. Något har hänt. En charmig mystik har krupit fram. Det är lugnet efter stormen.

 

Här har vi samlat de restauranger, caféer, upplevelser och boenden som har öppet i september. Observera att tiderna som visas är dagens tider, planerar du i förväg, gå in på respektive företags hemsida för att se öppettider just den dagen du vill besöka dem.

Familjen i naturen

Här kommer tips på spännande platser för barnfamiljer med upptäckarlust. Packa ryggsäcken med fika och utforska grottorna vid Sundsby eller vandra i Svartedalens skogar.

Det cyklande paret

Tjörn är en härlig ö att cykla på. Det är nära mellan häftiga sevärdheter, god mat och bra boenden. Cykla på landsvägar, cykelbanor vid hav och i skog.  

Kompisgänget på äventyr

Ge er ut på en tur i kajaken som tar er genom 100-tals små öar och kobbar, till mysiga Käringön, och Härmanö Huvud som bjuder på laguner, små smala vattenfåror och en sandstrand.

Foodien – du som gillar lokalproducerat

Här vimlar av lokala producenter med fantastiska produkter där du kan botanisera i de bästa smakerna och dofterna.

Upplevelser till havs

Boka en skärgårdstur, en fisketur med båt och fiskeguide eller utforska ett av Sveriges bästa paddelvatten.  Det finns mycket att välja på.