({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Remember September

Att uppleva västkusten i september är lite som att besöka fjällen under sommaren. Det är samma plats, men ändå inte. Något har hänt. En charmig mystik har krupit fram. Det är lugnet efter stormen.

Familjen i naturen

Här kommer tips på spännande platser för barnfamiljer med upptäckarlust. Packa ryggsäcken med fika och utforska grottorna vid Sundsby eller vandra i Svartedalens skogar.

Det cyklande paret

Tjörn är en härlig ö att cykla på. Det är nära mellan häftiga sevärdheter, god mat och bra boenden. Cykla på landsvägar, cykelbanor vid hav och i skog.  

Kompisgänget på äventyr

Ge er ut på en tur i kajaken som tar er genom 100-tals små öar och kobbar, till mysiga Käringön, och Härmanö Huvud som bjuder på laguner, små smala vattenfåror och en sandstrand.

Foodien – du som gillar lokalproducerat

Här vimlar av lokala producenter med fantastiska produkter där du kan botanisera i de bästa smakerna och dofterna.

Upplevelser till havs

Boka en skärgårdstur, en fisketur med båt och fiskeguide eller utforska ett av Sveriges bästa paddelvatten.  Det finns mycket att välja på.