Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • 92 dagar sommar i Tibro

92 dagar sommar, ett tips om dagen under juni, juli och augusti! Här tipsar vi om vackra platser, roliga aktiviteter och andra små tips som gör din sommar i Tibro till något alldeles extra! Se alla våra tips på instagram!

På vårt instagramkonto lägger vi ut ett tips om dagen hela sommaren. Här kommer ett axplock av våra sommartips! 

  • Fotograf: Fotograf Thomas Harrysson AB

Paddla kanot - Känn lugnet i en kanot, paddla stillsamt genom vacker natur och glöm inte fikapauserna! I Tibro kan du paddla på Tidan, på Sjön Örlen eller så kan du paddla från Örlen till sjön Viken genom en mysig liten kanal. 

Ta en fika - Sitt ute i solen med en varm kopp kaffe och bembakt fika, välj mellan amerikanska färgglada bakverk eller klassiska svenska. I Tibro finns det ett stort utbud av fika, hitta din favorit!

Upptäck Rankås fritidsområde - Vandra i fantastisk natur, ta en löprunda och avsluta med en bastu, styrketräna i utegymmet eller ta med barnen och upptäck Skogens värld. I Rankås finns det massvis med aktiviteter för hela familjen. 

  • En picknick med bullar, kaffe och smörgåsar

    Fotograf: Madeleine Holmlind

Picknick i det fria - Ett härligt sommarnöje är picknick ute i naturen, köp med dig godsaker eller baka själv. Picknick passar både som frukost, lunch och middag. I Tibro finns det massvis med fina ställen, vi kan tipsa om Prästberget vid Örlen, Ånaplan eller Fagersannabadet. 

Frisbeegolf på Ånaplan - Utmana vännerna eller familjen i frisbeegolf. Det som är så härligt med frisbeegolf är att alla kan spela tillsammans, oavsett nivå. Proffsen och nybörjare kan enkelt spela tillsammans. Frisbees finns att låna på Inredia, finns i en låda utanför entrén - helt kostnadsfritt!

Spring och lek på lekplatser - Ta med barnen och spendera en förmiddag med lek och bus. Klättra, hoppa studsmatta, åka linbana eller rutschbana. Det finns flera olika lekplatser att välja på, hitta din favorit! 

Lata dig på stranden - Vad är sommaren utan härliga dagar på stranden? Runt Örlen finns flera mysiga badplatser att hänga på. 

Ut på två hjul - En cykeltur genom vackert landskap är balsam för själen och bra för hälsan! Välj mellan utmanade MTB-spår eller natursköna, flacka turer.