({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Peo Andersson

Konditori Bagare Brage
Tibro

Traditionellt café med retrokänsla

Konditori Bagare Brage är ett café med härlig retrokänsla från ortens välrenommerade möbelhistorik. Njut av bakelser, tårtor, bröd, kondisbitar, mackor och sallader i konditoriets klassiska och sköna Tibromöbler.

Konditori med generöst och hembakt utbud

Slå dig ner för en kopp kaffe, njut av frukostbuffén eller boka en klassisk Afternoon Tea tillsammans med släkt och vänner. Bageriets råvaror är noga utvalda och det finns gott om goda delikatesser att välja bland, alltifrån frukostfrallor, vetebröd och smörgåstårtor till kanelbullar, kondisbitar, småkakor, tårtor och sallader. Konditoriet bakar alla öppna dagar så du har alltid nynakt fikabröd och godsaker till ditt kaffe, thé eller dricka.

Fika och konferera med vackert porslin och Tibromöbler

Sedan starten på 1950-talet har Bagare Brage funnits på samma adress i Tibro. Stamgäster och nyvunna kunder återvänder gång på gång, både för konditoriets generösa utbud den utpräglade och genuina retrokänslan som finns bevarad tack vare noga utvalda detaljer i såväl inredning som i val av porslin. Njut av din fika i en miljö från 50-, 60- och 70-tal.

Ett kakfat fyllt med kakor

Fotograf: Peo Andersson

Under sommarhalvåret är uteserveringen öppen och är ni ett sällskap som vill konferera, ordna en släktträff eller sammankomst så har Brage Bagare både fritt wifi och projektor till ert möte. Hembakt fika finns till alla.

  

Kontaktinformation

Konditori Bagare Brage

Karlsbrovägen 1

543 32 Tibro


Telefon: +4650410505


E-post: Skicka E-post

Hemsida: bagarebrage.se