({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Handla lokalt utan att lämna hemmet

Just nu är det flera butiker och restauranger i Tibro som utökar sin verksamhet och erbjuder utkörning av varor, onlinehandel eller till och med öppnar butiken tidigare för bokade besök. För dig som inte vill eller kan lämna hemmet men ändå vill julhandla lokalt!

Listan kommer att uppdateras under hela vintern. 

Aroma kroppsvård
Hämta upp din order färdigpackad, ni möts i dörren och du får dina produkter hem på ett säkert sätt. Ring eller maila Helen på aromahelen@hotmail.com eller 070 32 77 447 för att beställa. Ni kommer sedan överens om en tid för upphämtning. 

Bagare Brage
Bagare Brage erbjuder alltid hemleverans till privatpersoner och företag. Köp nybakt bröd eller gott fika! Utanför butiken finns en ringklocka, ring på den så kommer personal ut och hjälper dig. För dig om som inte vill gå in i butiken. 

Billiga mobilskydd
Via deras webshop kan du enkelt beställa hem mobilskal som levereras hem till dig.

Blommans
Blommans har utkörning i Tibro.Gratis om man handlar för över 150kr. Man kan få varorna levererade ut till sin bil om man vill hämta själva. All personal jobbar med visir och vi erbjuder handsprit.

Hör av er till 0504-10560 och gör er beställning.

Hugos Blommor
De kör ut och levererar blommor och inredning gratis hem till er i Tibro kommun. Ring 0504 102 96, maila hugosblommor@gmail.com eller skicka ett DM på instagram och gör din beställning. De har en ringklocka utanför dörren, så att du kan få hjälp av personalen utan att behöva gå in i butiken. De kan plocka ihop din order och sedan lämna till dig utanför. 

Katarinas
Här har du möjlighet att ha butiken för dig själv. Tis-Fre 10-11 eller 17-18. Katarina skickar också dina varor hem till dig gratis om du handlar för över 300 kr. Se varorna på facebook!

Maila kina@katarinas.se eller ring 0504-12171 för att göra din beställning.

Millners 
Kör ut fritt från en måltid och uppåt, både till privatpersoner och företag. Du kan också köpa mat i deras nya Auto-mat dygnet runt, står utanför deras lokaler. De levererar även ut maten från automaten kyld och vacuumpackad till alla intresserade.

Walters frisersalong

Walters erbjuder hemkörning av produkter/julklappar inom Tibro och Hjo. Vill du vara ensam i salongen med bara en frisör så öppnar de två timmar tidigare på morgonen eller efter kl 18:00 på kvällen. Personalen använder munskydd och det finns även till kunderna!

Det står handsprit precis innanför dörren så man kan sprita sig både när man går in och ut. Personalen städar givetvis med handsprit mellan kunderna.
 
Det går bra att ringa 0504-12090 eller 0761-894400 för att beställa produkter. Ni kommer sedan överens om ett "coronavänligt" sätt att leverera produkterna. Som till exempel att betala med swish och Birgitta ut kommer ut och lämnar i bagaget. Birgitta använder visir, desinfektionerar stolar, dörrhandtag, verktyg etc mellan varje kund.
 

Zoocenter
Handla för 500:- eller mer, så kör de ut kostnadsfritt inom Tibro tätort, betalning sker via swish.
Ring 0504-12247 och beställ, så kommer de ut till bilen med varorna.
Öppet från 9:00 för dig som vill handla då det är lugnare i butiken.

Tibro Bilverkstad
De kommer ut och hämtar din bil för däckbyten, tvätt eller reparationer. Ring 072-853 88 90 för att boka.

Rixners
Få gratis hemleverans på dina möbler! 

PhOneIN
Har du problem med din telefon eller surfplatta? PhOneIn kommer och hämtar den, lagar den och skickar sedan tillbaka den till dig, helt kostnadsfritt. 

Olssons fiske
Beställ på nätet men hämta i butiken. Välj dina produkter i webshopen, betala med klarna och välj sedan butikshämtning. Då ringer personalen upp dig och talar om när du kan hämta dina varor. Välj då om du vill komma in eller om personalen ska komma ut med varorna. Det går också att få det som hempaket som tillval i shopen.

Family House
Familyhouse erbjuder ”egen shopping” före öppning eller efter stängning, Ring 0504-13413 för att boka. Handlar du för över 200 kronor kan du få dina varor hemkörda inom Tibro. 

I butiken finns handsprit vid entrén och kassan.

Villann's café
Köp fika utan att gå in, hos Villann's café kan du handla ditt fikabröd genom deras baklucka. Du hittar den på baksidan mot minigolfbanan. Ring innan och lägg din beställning på 070-813 15 60