({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Maplelake Adventure

Fotograf: André Nordblom

Barnens Vårgårda

  • Lisa Hildor

Låt barnen styra över aktiviteterna en dag och upptäck nya smultronställen i Vårgårda och Västsverige.

Tånga Heds 4H-gård

Tånga Heds 4H-gård är öppen alla dagar om året, och erbjuder möjlighet till grill och övernattning. Här kan barnen möta och lära sig om alla djuren och leka i de vackra omgivningarna.

Läs mer här: Tånga Heds 4H-gård

Tånga Hed Maden 1, 447 34 Vårgårda

 

Vårgårdaparkens lekplats

Denna lekplats anlades med hjälp av ideella insatser, för att vara tillgänglig och kul även för barn med funktionshinder, och har till och med fått hyllningar av prinsessan Victoria! Här finns flera rutschkanor och olika typer av gungor, samt sandlåda som är tillgänglig även för barn i rullstol.

Läs mer om lekplatsen hos Hej Olika!

Parkgatan 29B, 447 31 Vårgårda

 

Klockarebolets lekplats

Denna påkostade lekplats är spännande för barn i alla åldrar (och vuxna), med flera klätterställningar med fantasieggande utformning, sandlådor och gungor. Här kan ni leka riktigt länge!

Backgårdsgatan 19C, 447 33 Vårgårda

 

Kesberget

Ibland behövs varken gungor eller rutschkanor för att trigga fantasin. Kesbergets motionsområde har många slingor som är barnvagnsvänliga, men varför inte passa på att gå off road och upptäcka skogens alla hemligheter? Perfekt för en picknick! Under vintersäsongen går det att åka pulka och skidor, och när det är barmark lockar Kesberget Bikepark med adrenalinfylld down hill-åkning!

Parkgatan 51, 447 31 Vårgårda

 

Vandra med barn

I Vårgårda finns många vandringsleder som är spännande även för barn. Leden runt Storsjön erbjuder enkel terräng och badplatser, och kulturstigen i Hol ger en uppvisning i kulturminnen. Fler leder med beskrivningar hittar ni på vår sida Vandringsleder.

 

Badet

Plaska, simma och lek i den nyrenoverade simhallen. Här tränar barnen upp både vattenvana och kondition.

För öppettider, se badets hemsida.

 

Tångabadet

Tånga Heds utomhuspooler är gratis för alla Vårgårdabor under 18 år, och bjuder på härlig semesterkänsla utan att lämna byn. Öppet under säsong. Läs mer på Tånga Heds hemsida.

 

Aktiviteter i Västsverige

Känner ni för en utflykt? Kika in på Familjens Västsverige. Här listas aktiviteter för både små och stora barn, som är väl värda en dagstur.