({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Barn i badhus

    Familjesemester i Västsverige

Upptäck barnens favoriter i Västsverige

Här hittar du semestertips, utflyktsmål, spännande aktiviteter, evenemang och upplevelser för hela familjen. Dagstur eller stanna i flera dagar, här finns något för alla åldrar!

Guide till sportlovets roligaste aktiviteter och bästa boenden

Sportlovet är en perfekt tid för att hitta på roliga saker tillsammans med familjen. Vi har samlat Göteborgs och Västsveriges bästa erbjudanden på boendepaket och sportlovsaktiviteter för såväl stora som små barn.

Kicka igång adrenalinet högt upp i luften

HÖGHÖJDSBANOR. Kasta dig ut i hisnande linbanor, balansera på stockar 10 meter upp i luften, klättra i nät och svinga dig i lianer. Det här är garanterat en aktivitet som kommer locka fram både glädje och skräck hos såväl föräldrar som barn. Finns på flera orter, bland annat Dalslands Aktiviteter i Dals Långed där du även kan kombinera äventyret med en lång rad andra aktiviteter, Upzone i BoråsUpzone på Billingen i Skövde, Upzone i Skatås i Göteborg och på Hafsten Resort i Uddevalla.

Inspireras av andra som besökt Västsverige!

The Swedish Family på tur till Västkusten!

Häng med The Swedish Family på en fartfylld resa till Västkusten med boende i mysig stuga hos Lagunen Camping & Stugor, kräftkok från bryggan, skaldjursmiddag samt härliga bad i hav, tunna och bastu. Kolla in filmen! 

Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten på en mysig familjehelg

Vill du ha inspiration till en mysig familjehelg i norra Bohuslän och Dalsland? Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten och hennes familj på äventyr bland djur och natur.