({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Semester med barn i Västsverige

Upptäck familjens favoriter

Här hittar du semestertips, utflyktsmål, spännande aktiviteter, evenemang och upplevelser för hela familjen. Dagstur eller stanna i flera dagar, här finns något för alla åldrar!

Kicka igång adrenalinet högt upp i luften

HÖGHÖJDSBANOR. Kasta dig ut i hisnande linbanor, balansera på stockar 10 meter upp i luften, klättra i nät och svinga dig i lianer. Det här är garanterat en aktivitet som kommer locka fram både glädje och skräck hos såväl föräldrar som barn. Finns på flera orter, bland annat Dalslands Aktiviteter i Dals Långed där du även kan kombinera äventyret med en lång rad andra aktiviteter, Upzone i BoråsUpzone på Billingen i Skövde, Upzone i Skatås i Göteborg och på Hafsten Resort i Uddevalla.

Säsongens båtturer på Västkusten

Utmed Bohusläns långa kust finns ett pärlband av mysiga öar och kustsamhällen. Här hittar du flera företag som erbjuder båtturer, kryssningar och safaris på tidtabell. Klicka dig vidare för att läsa och planera din tur i skärgården. 

Inspireras av andra som besökt Västsverige!

Aktiv familjesemester på Billingen och Kinnekulle

Följ med på en långhelg i Västsverige som startar vid kurorten i Lundsbrunn och vidare på dagsturer till Billingens fritidsområde i Skövde. Sista natten spenderades i området runt Kinnekulle på det mysiga Trolmens B&B.

Det vilda Göteborg testar Vänga mosse

Det vilda Göteborg testar familjevandring på Vänga mosse Få tips och inspiration till en vandringsupplevelse med familjen. Läs om deras tur vid Vänga mosse samt en välförtjänt fika på mysiga Vänga kvarn.

The Swedish Family på tur till Västkusten!

Häng med The Swedish Family på en fartfylld resa till Västkusten med boende i mysig stuga hos Lagunen Camping & Stugor, kräftkok från bryggan, skaldjursmiddag samt härliga bad i hav, tunna och bastu. Kolla in filmen! 

Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten på en mysig familjehelg

Vill du ha inspiration till en mysig familjehelg i norra Bohuslän och Dalsland? Följ med Julia Mjörnstedt Karlsten och hennes familj på äventyr bland djur och natur.