({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Familjens Västsverige

    Fotograf: Roger Borgelid

Höstens bästa familjeupplevelser

Överraskningsresa för familjen, höstlovsplanering eller härliga aktiviteter och utflykter som passar stor som liten. Här hittar du 14 tips som garanterat kommer förgylla din höst om barnen får bestämma.

Barnens Göteborg

Göteborg är fullspäckat med spännande aktiviteter för barnfamiljer. Välj och vraka bland höjdpunkter som fartfyllda Liseberg, experimentella Universeum eller det havsnära akvariet på Sjöfartsmuseet.

Maxa höstlovet!

I Bohuslän finns det många oväntade saker att utforska och uppleva. Här kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möta vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. Ett riktigt äventyr för dig som är nyfiken.

Cykla med barn

Barnvänliga cykelvägar, utmanande stigar, bilfria öar eller banvallar med fantastisk utsikt - i Västsverige finns härlig cykling för hela familjen. Här hittar du de bästa tipsen på cykelutflykter för en eller flera dagar.

Båtluffa med hela familjen

Kusten är som en äventyrlig magnet för barnfamiljer. Här finns alltid något att hitta på, oavsett om ni gillar att bada, paddla kajak, gå på upptäcktsfärd eller fiska krabbor direkt från klippan