({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
 • Overlay over image

  En lantlig dröm!

  Fotograf: Victoria Hallqvist

 • Overlay over image

  Välkommen till Grästorp!

  En lantlig dröm för aktiva människor

  Fotograf: Victoria Hallqvist

 • Overlay over image

  En lantlig dröm!

  Fotograf: Victoria Hallqvist

 • Overlay over image

  Välkommen till Grästorp!

  En lantlig dröm för aktiva människor

  Fotograf: Victoria Hallqvist

Landa på landet

Vad behöver din familj i sommar? Kanske är det en vecka i lantlig omgivning, utan vardagens måsten och stadens puls? En vecka där man kan ta dagen som den kommer och skapa äkta familjemys. Upplev en verklig semester. Landa i lugnet på landet och få tid för varandra. Varmt välkommen till Grästorp!

Se och göra

Upplev den lantliga idyllen och naturen som alltid är nära i Grästorp! Här finns Hunneberg med vild natur, vackert åkerlandskap, skog, sjön Vänern och fiskrika ån Nossan. Här finns det alltid aktiviteter som golf, fiske, Spökhuset, museum och evenemang som Nossan Ljusfestival, kultur och idrott på hög nivå.

Äta och fika

Närproducerad och god mat är Grästorp känt för! Bonnamarknaden har funnits i 15 år och lockar även långväga besökare. Mäjens Glass & Maräng och Restaurang Växthus Oskar är också kända för närproducerad fika och mat. Dessutom finns här flera andra restauranger och sommarcaféer!

Evenemang

Det finns gott om evenemang för alla åldrar i Grästorp! Nossan Ljusfestival lockar 27.000 besökare per år. Kulturveckan, Bonnamarknad, Grästorpsfestivalen, Bonnamarknad, utställningar och idrott på hög nivå är andra exempel.

Boende

Här finns trevliga lantliga boenden av olika slag. Välj motell nära golfbanan eller vandrarhem eller stuga i den lantliga idyllen. Bed & Breakfast finns både i tätorten och på landet.

Film om lantliga Grästorp

Se filmen om lantliga och aktiva Grästorp!

Film om Nossan Ljusfestival i Grästorp

Populära Nossan Ljusfestival i Grästorp lockar 27.000 besökare varje höst. Gå den vackert belysta promenadstigen längs ån Nossan, lyssna på musik och se Spökhuset Grästorp.

Film: Welcome to Grästorp

Grästorp is a rural dream for active people.

InfoPoint

Välkommen in till oss på Kulturhuset i Grästorp, Grästorps camping eller till någon av våra andra InfoPoints. Vi hjälper gärna till med broschyrer, kartor och tips av olika slag. Kulturhuset finns på torget, Oskarsgatan 25A och campingen vid badhuset på Lunnevivägen 4.

Rätt från Slätt

Grästorpsbygden är känd för sin närproducerade mat och sina Bonnamarknader. Här finns en stark tradition av mathantverk och det är lätt att handla och äta närproducerat. Under varumärket "Rätt från Slätt" har vi samlat vårt utbud. Välkommen in!