({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Stugan med namnet Lilla Tullen i Gullspång

Fotograf: Lilla Tullen vid Gullspångsälven, Gullspång

Stugor och semesterhus

Söker du en röd stuga med vita knutar eller semesterhus ute på landet? I Gullspångs kommun finns privatuthyrning av stugor och semesterhus.

Hos oss hittar du privatuthyrning av stugor nära vatten. På den här sidan hittar du kort information om privata boende som du som besökare kan boka. För mer information och bokning kontakta respektive boendeinnehavare.

Stugor nära älven i Gullspång

I Gullspång finns 2 modernt inredda stugor som kallas Lilla Tullen och Lilla Fridhem. Stugorna hyrs ut året runt.

Lilla Tullen har vacker utsikt över Gullspångsälven och har ett rum med fullutrustat kök och badrum samt en våningssäng. Wifi finns. Denna stuga ligger på värdens tomt men har ändå en avskild balkong/terrass och dessutom möjlighet att använda en uteplats med trädgårdsmöbler samt vedeldad grillstad. Tillgång till uthyrning av trampkanoter och värdens privata brygga.  

Lilla Fridhem är ett boende i en gammal timmerstuga fråm 1800-talet. Det ligger nära Gullspångsälven och har ett rum med kök, ett fullutrustat badrum och två enkelsängar. Tillgång till  bakgård med trädgårdsmöbler och grill. Wifi finns och djur är tillåtna. 

Kontaktinformation
Mejl: johan@hforvaltning

Stuga vid Vänern söder om Otterbäcken

Liten stuga vid Vänerns strand söder om Otterbäcken. Ett rum med litet kök, dusch och wc. Möjlighet att hyra även en näraliggande stuga med två bäddar. Altan under tak med utemöbler och utsikt väster ut över Vänern. Egen strand. Tillgång till båt. Tv/Wifi finns. Husdjur tillåtna. Ej rökare. Klicka här för bilder. 

Kontaktinformation
Telefon: +46 (0)708-66 21 57 
Mejl: anders.t.christiansson@gmail.com

Lillstugan vid Skagern i Hulan

En mysig stuga i två plan uthyres i lugnt och naturnära läge söder om sjön Skagern utanför Hova. Nedre plan rymmer välutrustat kök, vardagsrum med tv samt toalett med dusch, övre plan ett loft i två rum med totalt sex stycken bäddar. Stugan har också altan med både matplats och loungedel. 150 m från huset ligger en lång och härlig sandstrand. Wifi finns. Tillgång till båt med motor.

Kontaktinformation
Telefon: +46 (0)702-145108
Mejl: Henrik.hulan@gmail.com
Facebook: Lillstugan i Hulan

 

På följande sidor kan du också söka efter privatuthyrning.

www.airbnb.se

www.campaya.se

www.novasol.se

www.stugknuten.com

www.stugsommar.se