({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Upplev Lysekil året om

Populära evenemang och aktiviteter

JUL I LYSEKIL

Nu har julen kommit till Lysekil och det finns massor att uppleva under hela december!

Julbord, julmusik, julmarknader, julklappsshopping, julerbjudanden - allt finns samlat på en och samma sida. Vad vill du uppleva i jul?

 

 

Till Lysekils julsida

 

Ute är inne!

Friluftsfrämjandet har valt 2021 till Friluftslivets år, där målet är att få Sveriges befolkning att tillbringa 10 % mer av sin tid utomhus. Det målet är lätt att nå i Lysekil som erbjuder massor av spännande outdooraktiviteter året om ! Vilken väljer du?

 

Hitta din aktivitet i Lysekil

 

Hur bor du helst i Lysekil?

Här finns det mesta - från tält och trädkojor till gästhamnar och lyxiga hotell!

 

Till alla boenden i Lysekil

Härproducerat

Uppskattar man man och dryck, uppskattar man att äta närproducerat i Lysekil! Här finns de bästa råvarorna från hav och landsbygd, och du hittar både lokal vingård och ett musteri bland mycket annat.

All mat och dryck i Lysekil

Lysekils Turistinformation

Lysekils Turistinformation är helt digital, men du kan alltid ställa frågor till kommunens turistinformatörer om du inte hittar det du söker på sidan!

Dessutom finns utbildade InfoPoints på flera ställen runtom i kommunen samt kunniga lokala guider som gärna erbjuder oförghlömliga upplevelser bland sevärdheter och aktiviteter.

Till Lysekils digitala turistinformation

 

att det finns en lokal vingård i Lysekil?

Chateux Luna är en lokal vingård med mer än 5000 vinplantor. Det första vinet, ett vitt vin, med doft av fläder och citrus, producerades 2013.

 

 

att Havets Hus ligger i Lysekil?

Du behöver inte vara dykare för att uppleva det fascinerande livet under ytan i Gullmarsfjorden och Västerhavet - det räcker med att besöka Havets Hus!

att Tjuv & Polis spelades in i Lysekil?

Under våren 2020 spelades SVT-serien Tjuv & Polis in runt om i Lysekils kommun, och många välkända skymtar förbi i serien.