({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tobias Nygren

Bangolf, Minigolf och Äventyrsgolf - Hole in one!

För att det är så skoj!
Att spela bangolf är en skön aktivitet som alla kan vara med på!
Något att göra tillsammans som familj eller som kompisgäng. Varför inte som del av kick-off eller teambuilding med jobbet.

Man behöver inte tävla mot varandra utan kan njuta och glädjas tillsammans av att bollen rullar i! Vem ska du ta med dig ut på minigolfbanan?

I Lysekil finns flera banor med olika inspirerande teman och alla ligger helt magiskt vackert belägna alldeles vid havet!

Bastevik

Äventyrsbana med nio hål i en magisk bohusvärld av klippor och hav. Betalning och klubbor finns i den vackra kiosken med kustens färggladaste fiskar! Mer information här!

Gullmarsstrand

Upplev en ny bangolfbana som ligger på en unik plats med havsutsikt – precis bredvid färjeläget. Koncentrera dig, sikta och försök att slå en spik! Klubbor och betalning sker i glasskiosken när den är öppen annars i receptionen. Mer information här!

Havets Hus

Alldeles utanför Havets Hus ligger en unik bangolfbana som visar och lär om livet i Västerhavet. 
Banan är öppen från 1:a maj still sista september. Hyr klubbor och bollar i bangolfkiosken eller i Havets Hus entré under ordinarie öppettider då bangolfkiosken inte är öppen. Mer information här

Lyckans slip

Äventyrsbanan med 12 hål: Vattenhinder, bunkrar och andra hinder i maritimt tema. En bana ut över det vanliga. Betala och hämta utrustning i Skeppshandeln. Det går ändå bra att spela om Skeppshandeln är stängd, då via länk. Mer information här!

Sivik Camping

Vem blir familjens mästare i minigolf denna sommar? Klubbor hyr du i receptionen.
Mer information här!