({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Hans Wretling

Klassiker bland Mölndalsevenemangen

I Mölndal sker många evenemang. Många av dem återkommer varje år.

Nationaldagsfirande
Stadens officiella nationaldagsfirande sker vid stadshuset den 6 juni, då nya Mölndalsbor hälsas välkomna med flaggparad och musikunderhållning. 

Midsommarfirande på Gunnebo
Midsommarafton firas traditionsenligt på Gunnebo Slott och Trädgårdar och är ett av Göteborgsregionens mest populära midsommarfiranden. Ringlekar varvas med dansuppvisningar hela dagen lång. 

Musik på vattnet
Sista lördagen i augusti varje år samlas publik i stora skaror med filt och picknickkorg vid Rådasjöns södra strand. Då är det dags för det årliga musikevenemanget Musik på vattnet! På en flytande scen spelar ungdomarna i Kulturskolans storband tillsammans med en utvald gästartist.

Mölndalsrevyn
På Trettondagen varje år sätter Mölndalsrevyn upp sin nya, rykande färska revy. Sångnummer blandas med sketcher och monologer. 2024 firar dessutom Mölndalsrevyn sitt 50-årsjubileum. Se Mölndalsrevyns hemsida för information om föreställningen.

Jul i Kvarnbyn
En annorlunda julupplevelse i den historiska industrimiljön Kvarnbyn i Mölndal. Första helgen i advent bjuder områdets verksamheter in till Jul i Kvarnbyn med program, upplevelser och julmarknad i den stämningsfulla kulturmiljön.

 

Aktuella evenemang listas i evenemangskalendern