({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Upplev Mölndal

10 tips - stötta din lokala handlare

Den lokala handel- och kafé/restaurangverksamheten i Mölndal behöver vår hjälp. Men hur kan vi stötta utan att gå och trängas i butiker och på restauranger? Vi har undersökt saken och presenterar här 10 tips hur du kan fortsätta handla dina varor eller din mat på ett tryggt sätt.

Fortsätt uppleva Mölndal

Trots pandemin kan du fortsätta att uppleva Mölndal. Många besöksmål, butiker och serveringar har kreativa lösningar för att ditt besök ska bli säkert.

Stötta ditt lokala favoritställe!

Igår och idag, men imorgon? Våra lokala favoriter behöver oss mer än någonsin i tider som dessa. Fortsätt uppleva Mölndal. Bli inspirerad av Mölndal!

Mölndals besökskarta

Kolla in vår nya digitala besökskarta. Här får du en översikt över allt som finns att se och göra i vår stad. Hitta sevärdheter, aktiviteter, promenadstigar, badplatser, golfbanor eller var närmsta busshållplats finns. Dags att packa fikakorgen och besöka Mölndals alla smultronställen

Följ med till Gunnebo Slott

Gunnebo är en levande 1700-talsmiljö med hantverket i centrum. Vi vill ge dig minnesvärda upplevelser och fördjupade kunskaper om vårt kultur- och naturarv. Öppet året runt, varje dag.

En guide till Mölndals bästa löprundor och simträning

Hitta formen inför sommarens tävlingssäsong med multiatleterna Martin Flinta och Eva Nyström, aktuella som arrangörer av 10 Lakes Swimrun.

Tremilaparken

Välkommen till stadsnära vildmark! Från Änggårdsbergen i Göteborg till Kungsbacka sträcker sig Tremilaparken genom centrala Mölndal. Upplev vildmarken i detta vidsträckta naturområde.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM!

Dela med dig av dina bilder och smultronställen i Mölndal genom att tagga #upplevmölndal

Upptäck våra kulturmiljöer

2018 blev utsett till ett europeiskt kulturarvsår. Men vad är egentligen ett kulturarv? Åk på upptäcksfärd genom historien, läs mer om våra smultronställen här.

Strax utanför Göteborg

Passa på att upptäcka platser i vårt närområde som du annars inte brukar ta dig tid att besöka. Förutom vackra Gunnebo Slott här i Mölndal finns mycket unikt att se och göra "Strax utanför Göteborg".