({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Surfviken Camping, Bed & Breakfast

Fotograf: Amplifyphoto/ Markus Holm

Gemensam bokningsplattform för södra Bohuslän

Det ska vara lätt att vara gäst i södra Bohuslän! Därför satsar nu södra Bohuslän på en digital plats där utbud av upplevelser och boenden samlas och enkelt köps av slutkund. Det här gör vi tillsammans med företaget GoTo Hub.

Bokningsverktyget  i form av GoToHubs lösning har under flera år funnits i Norge och etableras nu på flera destinationer i Sverige, där Dalsland var först ut. Det är en stor satsning för södra Bohuslän och vi ser fram emot att ta det här steget för en starkare ekonomisk hållbarhet i besöksnäringen. Vi vill med satsningen:

  1. Hjälpa gästen att hitta och boka upplevelser och aktiviteter i södra Bohuslän
  2. Hjälpa besöksnäringen att nå ut med sina produkter för att få gästen att stanna längre och spendera mer pengar = fler arbetstillfällen
  3. Hjälpa turistinformationer att enklare hitta bokningsbara upplevelser i hela södra Bohuslän

Plattformens framgång bygger på att det är många som är med så att den ger en bra representation av utbudet i södra Bohuslän. Ju fler upplevelser, aktiviteter och boenden vi kan samla på samma ställe desto bättre för gästen och för södra Bohuslän som destination

Hur funkar det?
Plattformen är digital och kommer finnas tillgänglig via sodrabohuslan.com. Den kommer upplevas som ett bokningssystem för gästen, men kan användas både av företag som redan har bokningssystem genom integrering och av företag som inte har det genom att lägga upp tillgänglighet. Plattformen är som en digital ”spegel” som kan visas både på södra Bohusläns sida och andras sidor = du kan erbjuda gästen att hitta upplevelser även på din webbsida!

Det ger även er aktörer i besöksnäringen möjlighet att sälja varandra i ett digitalt ekosystem. Detta kommer att stärka vår destination och bidra till ökat samarbete. För att synas på plattformen behöver du vara samverkanspartner till Södra Bohuslän Turism, men avtal skrivs direkt med företaget GoToHub som står för administration, system, betallösning m.m. Det kostar inget att vara med på plattformen, du betalar endast provision på det du säljer.

Introduktion till GoTo Hub

 

Läs mer
Här finns några länkar till destinationer som använder sig av GoTo Hub idag:
https://gotoalta.com/en
https://gotoarendal.com/no
https://www.visitharstad.com

Kontakt GoTo Hub
Den som vill ha mer information, har frågor eller vill skriva avtal kontaktar GoTo Hub så tar de med glädje ett kort digitalt möte eller skickar ett avtal. Maila Anders eller Henrik så styr ni tillsammans upp ett möte:

Anders Lindström
Tel. 0735-168730
anders@gotohub.no

Henrik Witt Enblom
Tel. 0768-773842
henrik@gotohub.no 

Efter signering av kontrakt fortsätter dialogen med GoTo Hub kring vilka aktiviteter/boenden som ska läggas in samt en kort utbildning där de visar hur hanteringen i systemet fungerar.

Kontakt Södra Bohuslän Turism
Vill du veta mer om satsningen från Södra Bohuslän Turisms håll är du varmt välkomna att kontakta:

Ann H Haraldsson
ann.haraldsson@sodrabohuslan.com
Tel. 0709-37 65 42

Jane Östman
jane.ostman@sodrabohuslan.com 

Vi ser mycket fram emot den här satsningen tillsammans med er!

 

Webinar med presentation av GoTo Hub


Öppna inspelningen i ett nytt fönster >>