({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Stenungsunds Turistinformation

Turistinformationer och Infopoints

Hela året håller vi sodrabohuslan.com uppdaterad med aktuell information och våra sociala kanaler är ständigt igång, därigenom finns alltså flera digitala platser för besökare att hitta både inspiration och information. Vi svarar på frågor som rör hela södra Bohuslän via telefon, mail och sociala kanaler allt för att vara tillgängliga där besökaren finns.


Vi har två turistinformationer med besökarmottagning, en i Kulturhuset Fregatten (Stenungsund) och en i Kulturhuset Kajutan (Orust) som vi ansvarar för på uppdrag av respektive kommun. På Tjörn finns en turistinformation med besökarmottagning i kommunhuset som Tjörns kommun själva ansvarar för. Kungälv och Marstrands turistinformation är digitala hela året.

Runt om i vårt område finns även ett antal InfoPoints, det är platser/företag med lite extra bra turistinformation och ett värdskap som vill hjälpa besökarna att hitta en unik upplevelse. Dessa InfoPoints utses av oss som är en auktoriserad turistinformation i enighet med de riktlinjer som finns från Visita. Här kan du läsa mer om vad som gäller för Turistinformationer och InfoPoints
https://visita.se/turistinformationer-turistcenter/

Detta är våra InfoPoints:

TJÖRN

ORUST

STENUNGSUND

KUNGÄLV

Vill du vara en InfoPoint? Här kan du läsa mer >>

 

 

Turistinformationer