({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Tavlebords Honungsgård, fika på glasverandan

Fotograf: Anders Jonsson, Södra Bohuslän Turism

Värdskap västsverige, vad är det?

Jo, det är en digital värdskapsutbildning. Genom Turistrådet Västsverige har vi möjlighet att erbjuda alla medlemsföretag en digital utbildning med värdskap i fokus. Ett utmärkt verktyg för att skapa en samsyn bland ledning och personal på ett företag.

Fakta om Värdskap Västsverige:
Syfte

Värdskap Västsverige vänder sig till dig som kanske redan har stor vana av att möta gäster i ditt arbete, eller till dig som är helt ny i din roll. Ambitionen är att den här utbildningen ska ge dig möjligheten att reflektera över ditt värdskap och få nya insikter.

Så går Värdskap Västsverige till
Värdskap Västsverige är digital, en E-learning, och du gör den vid din dator eller läsplatta. Utbildningen tar ca en timme och varvar övningar med reflektioner och fakta, och du möter både värdar och gäster som ger sin syn på värdskap. Efter avslutad utbildning genomgår du ett kunskapsprov och får därefter ett diplom.

För vem?
Värdskap Västsverige är framtagen för personal i företag och turistorganisationer inom besöksnäringen och dess personal.

Anmälan
Det är företaget som anmäler sig till utbildningen. Efter anmälan får man länkar att dela ut till sin personal. Turistrådet samarbetar med de lokala turistorganisationerna och du anmäler dig genom att kontakta din lokala turistorganisation, i det här fallet jane.ostman@sodrabohuslan.com
Utbildningen är kostnadsfri.


Se filmen >>

Har du tekniska problem eller svårigheter att logga in på utbildningen? Klicka här.