({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Lena Lindberg Wong, Dalslands Turist AB

Bokdagar i Dalsland

  • 18 feb, 2020

Författardagarna är ett arrangemang som bjuder på framträdanden med några av Sveriges mest aktuella författare. Här finns något för alla! Genom åren har vi haft Lars Lerin, Jan Guillou, Mikael Niemi, Stina Lundberg Dabrowski och Christina Jutterström bara för att nämna några. Listan kan göras lång, och fylls varje år på!

Anita K Alexanderson, Bokdagar i Dalsland, skriver:

"Vi vill inte växa ur Kulturmagasinet/Gamla Kyrkan. Vi vill behålla vårt format som det är och alla nysatsningar handlar om kvalitet och nytänkande och inte om kvantitet och stagnation. 

Åmål är en utmärkt liten stad för oss och här frodas kulturlivet, mycket beroende på den positiva attityd till kultur som finns här. Det uppmuntrar oss att fortsätta att göra vårt yttersta för att ni, publiken, ska godkänna oss och kanske till och med längta efter Bokdagarnas sommarprogram." 

Hittills över över 300 svenska författare närvarat under Bokdagar i Dalsland. Föreningen "Bokdagar i Dalsland" sprider god nordisk litteratur genom en rad arrangemang under hela året. Dalsland är deras geografiska arena, men litteraturen och besökarna och författarna kommer från hela Norden.