({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
Overlay over image
  • Overlay over image

    Evenemangstaden Åmål

    Fotograf: Jan Andersson

Evenemangskalender

Se alla evenemang i Åmål i vår evenemangskalender. Här hittar du allt från loppisar och föreställningar till Åmåls största evenemang.

Åmål Blues Fest 12 - 15 juli

Åmål's Blues Fest är en fyra dagars internationell bluesfestival som vuxit till Sveriges främsta. Över 100 artister från USA, EU & Skandinavien uppträder på ett 10-tal platser under dessa blå dagar i Åmål. Allt beläget vid Vänerns vackra strand. Upplev kärleken till musiken, vänskapen och glädjen på Åmåls Blues Fest!

Bokdagar i Dalsland  27 - 28 juli

Författardagar med några av Sveriges mest aktuella författare. Författarframträdanden, boksignering och spännande kringevenemang i och runt Åmåls Kulturmagasin.

Old Ships Race 2-5 augusti

Ett evenemang med historiska skepp och traditionella segelfartyg Under Old Ships Race återskapas miljöer och aktiviteter som genom åren satt sin prägel på Åmål som betydande hamnstad i Vänern.

Åmålstravet

Välkommen till travbanan i Åmål. Här genomförs tävlingsdagar under vår, sommar och höst med besökare från hela landet. Åmålstravet är en av landets fem 800-metersbanor och här kör vi ”The right way” som Sveriges högervarvsbana.

Predatortour Sweden 2018

Den europeiska fisketurneringen där gäddfisket är störst. Mer än 50 båtar besöker Åmål för gäddfiske på Vänern.