({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Fredrik Etoall

12
aug

Åmålskalaset
Åmål

En heldag för hela familjen!

Åmålskalaset - En heldag för hela familjen!

Åmålskalaset innehåller allt en kalasdag ska - aktiviteter för små och stora barn under dagen och på kvällen är det musikunderhållning för de vuxna! Vi filar fortfarande på programmet men helt klart kommer den stora hinderbanan tillbaks som vi hade förra året och en massa roliga saker händer i parken vid Gamla kyrkan och på udden! Det kommer också ett gäng knallar med blandat utbud, tex leksaker, kläder, mat med mera.

Vi har bjudit in kommunens alla föreningar som har möjlighet att presentera sitt barn- och ungdomsutbud lagom till skolstarten och vi hoppas på stor uppslutning här!

På kvällen flyttar vi fokus till det som tidigare kallats båtkonsert och vi bygger upp en scen på udden och har artister som spelar hela kvällen, med foodtrucks och öltält på plats. Missa inte Molly Hammar som har en spelning under kvällen!

 

Mer information kommer efterhand, men boka in datumet!

Visit Åmål Turistbyrå

Visit Åmål turistbyrå ligger vid Åmåls gästhamn precis vid Vänern - nära till centrum. Här kan du få information om evenemang, sevärdheter, aktiviteter, boende och en hel del annat.

Läs mer
Kontaktinformation

Visit Åmål Turistbyrå

Hamngatan 3

66231 Åmål


Telefon: +46 053217098


E-post: turism@amal.se

Hemsida: visitamal.se