({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

27
aug
-
28
aug

GLUPSK på Dalsland 2022
Fengersfors

Var lite GLUPSK vettja!

Välkomna 27-28 augusti 2022!

Vi ställer in Glupsk på Dalsland 2021 och satsar allt på 2022, välkomna då!

GLUPSK på Dalsland är mat- och kulturfestivalen som hejdlöst blandar mat, måltider, musik, konst och kultur. På ett nytt och kreativt sätt synliggörs den lokalproducerade maten, konsten och konsthantverket i Dalsland. Under GLUPSK på Dalsland samlas allt det goda i livet. Bruket i Fengersfors med konstnärskooperativet Not Quites närvaro hjälper till att göra denna fest alldeles unik.

Härlig blandning av utställare och programpunkter

Tillsammans med matproducenter, matförädlare, konsthantverkare, konstnärer, föreningar och inte minst besökarna skapas en fullspäckad helg som sent ska glömmas. Mat kombineras med musik som i sin tur blandas med konst och spännande föreläsare. En härlig blandning av utställare och programpunkter, så att det ska finnas något för alla. 

Det oväntade 

Med lite kreativitet och lekfullhet händer ofta det oväntade när mat och kultur möts. I centrum finns det lokala, det unika, kärleken till maten, kulturen och den gemenskap det symboliserar.

Var lite GLUPSK vettja!

Kontaktinformation

GLUPSK på Dalsland

Fabriksvägen 2

66295 Fengersfors


Telefon: +46 0709707950


E-post: Skicka E-post

Hemsida: glupskpadalsland.se