({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Elin Asp

Många möjligheter till fiske – hela året om!

  • 12 jul, 2018

I Gullspångs kommun finns flera möjligheter till en unik fiskeupplevelse, ett perfekt resmål för fiskeintresserade.

Tillsammans med duktiga guider, fina boenden och ett stort utbud av andra naturupplevelser kombineras fiske i olika paket – för såväl barnfamiljer till mer rutinerade storfiskare. Även kräftfiskeupplevelser finns paketerat och klart för dig.

Föredrar du att sy ihop ditt egna fiskeäventyr? Här presenteras även några professionella och lokala fiskeguider, som kan hjälpa dig att hitta bästa metoden, förbättra tekniken och ge dig alla tips du kan tänkas behöva – naturligtvis specialister på sina områden.

Skräddarsydda fiske- och kräftfiskepaket

Ribbingsfors Herrgård i Skagersvik inbjuder till en exklusiv upplevelse i historisk miljö och en guidad fisketur på Vänern, Skagern eller Vättern.

Ribbingsfors Herrgård, Skagersvik
Telefon: +46 (0)551 20732
Mejl: hulestad@brandbergs.se
Webbplats: ribbingsforsherrgard.se

Fårgården Åsebol utanför Hova erbjuder paketerade fiskeupplevelser för både dig som är sportfiskare med egen båt och för dig som tar med familjen och inte har egen utrustning. Sensommar inbjuds också till spännande kräftupplevelser - ett äventyr för hela familjen.

Fårgården Åsebol, Gårdsjö
Telefon: +46 (0)506-44021
Mejl: arne.albertsson@yahoo.se
Webbplats: fargardenasebol.se

Professionella fiskeguider

Ove Johansson är en av landets mest meriterade guider och kan bland annat titulera sig både Europeisk- samt Svensk mästare i trolling. Oves guidesäsong sträcker sig över hela året för Vänern och Vättern under isfri säsong samt Skagern under sommaren. Klicka här för att läsa mer om hans erbjudanden.

Fiskeguide Fredrik Fredén är en internationellt erkänd predatorspecialist med storgädda som specialitet. Han erbjuder fiske för både nybörjare och proffs. Predatorguiden behärskar alla metoder och anpassar fisket efter årstid och säsong där Vänern ofta blir målvattnet. Mer info om Fredrik Fredéns verksamhet hittar du här.

Magnus Persson är en ung och passionerad sportfiskare med stor kännedom om våra majestätiska vatten Vänern och Skagern med mera. Han erbjuder guidat fiske året för nybörjare, barnfamiljer och för dig med mer erfarenhet. Vill du veta mer om hans erbjudanden, klicka här.