({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Kulturupplevelser i Lerum

    Fotograf: Fredrik Aakerberg

  • Rikt kulturföreningsliv i Lerum

    Fotograf: Slöjd och Byggnadsvård

Barnföreställning Jazoo med Oddjob

En barnföreställning av och med Oddjob som tar oss med på det rosade barnprojektet Jazzoo som belönats med det prestigefyllda Grand Prix Du Disque i Frankrike och föreställningen har visats på SVT Barnkanalen.
Jazzoo är en föreställning där djuren tar plats ordentligt!

Nääs Konsthantverk

17 juli - 29 augusti det är vackrast när det skymmer... Linda Jansson Lothe / keramikkonst

Norsesundsgruppens Konst & Kulturfestival 28 aug-5 sep

Festivalen bjuder på samlingsutställning med Norsesundsgruppens konstnärer, konstvandring mellan öppna ateljéer, två konstkaféer och tre kulturscener.

Där fantasin bor

Minns du din barndoms lekstuga eller ett kojbygge i ett träd?
Den 8 juni öppnar en ny utställning som pågår till 31 oktober

 

 

Form Follows Fiction Aludden

12 juni – 12 september Testa Milka Havels Occuluskop - i sommar har alla som besöker Aludden i Lerum en unik chans att se världen genom en flugas ögon!

Evenemangskalendern

Lerum är det alltid något på gång. Konstrundor, slöjdmässa, dragspelsstämma, festivaler, aktiviteter för barn och unga med mera lockar varje år tusentals besökare. Botanisera i kalendern och se vad du vill hitta på idag!

TCB House of Music i Floda

På TCB House of Music på Lilla Ön i Floda kan du se musikinstrument, scenkläder och andra föremål som tillhört  Johnny Cash, Carl Perkins, James Burton, DJ Fontana, Tommy Blom och inte minst Elvis Presley. Här finns en kopia av Elvis Presley's födelsehus från Tupelo och en minibiograf där du kan se en Elvis Show eller en Elvis film, på Lilla Ön finns även Tcb Café. Kafét är ett av stoppen på retrovägen, som är speciellt för de som intresserar sig lite extra för just 50-, 60- och 70-talet. Öppet 12 - 15 torsdag till söndag

Prisma

Prisma Västra Götaland är en digital arena och mötesplats för vårt fantastiska industriella kulturarv och vår oöverträffade samhällsutveckling från 1850 fram till idag. Här kan du navigera genom regionens industrihistoria. Se bilder, ta del av berättelser och upptäck spännande industrihistoriska platser!

Slöjd & Byggnadsvård

Guidade visningar på Nääs