({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Väg 190

    Välkommen du sanne äventyrare!

    Fotograf: Lisa Forsell

Hemestertips längs vägen

Vi har samlat några av sommarens bäst tips längs väg 190. Hitta ditt vattenhål och lägg upp ditt äventyr som du vill. Läs mer om hur du kan bo längs vägen och unna dig en extra lång cykelutflykt, ett besök på en gårdsbutik eller att hoppa i plurret vid en ny badvik.

Vildmarken väntar på dig

Tänk att bara ett stenkast från väg 190 så ligger den vidsträckta vildmarken och bara väntar på dig. Här, i naturreservatet Vättlefjäll, ligger Björsjöås som är det perfekta stället för en genuin vildmarksupplevelse i stadsnära och lättillgänglig natur.

Aktiviteter till sjöss

Testa fiskelyckan längs väg 190 i sommar med kunnig guide eller boka en fridfull upplevelse med ångbåten Herbert. För den som vill ta äventyret i egna händer finns både kanot och kajakuthyrning med enastående utsikt.

Besöksmål och sevärdheter

Insprängda i vildmark och bebyggelse, en blandning av landmärken som finns att upptäcka i området - både de kända men också några mer okända.

Lokal shopping längs väg 190

Även äventyrare behöver en paus , besöka en lokal grönsaksodlare eller stanna till vid en butik.

Bo och planera

Sova i trädtält eller "glampa" i skogen? Hyra hela kursgården eller en stuga med sjöutsikt? Flera naturnära alternativ präglar området, men inom rimligt avstånd finns också andra hotellupplevelser.