({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Väg 190

    Välkommen du sanne äventyrare!

    Fotograf: Lisa Forsell

Nyhet

Nu har en American Diner öppnat mitt på landsbygden

Som en hägring längs länsväg 190 dyker hon upp. Med amerikanska smaker, svenska råvaror, genuint hantverk och internationella kryddor. Nellie Nilsson har skapat en svensk-amerikansk sylta med tjusigt yttre och omsorgsfullt inre. Missa inte!

Vildmarken väntar på dig

Tänk att bara ett stenkast från väg 190 så ligger den vidsträckta vildmarken och bara väntar på dig. Här, i naturreservatet Vättlefjäll finns Björsjöås, det perfekta stället för en genuin vildmarksupplevelse i stadsnära och lättillgänglig natur.

Aktiviteter till sjöss

Testa fiskelyckan längs väg 190 med kunnig guide eller planera in en fridfull upplevelse med Ångbåten Herbert sommartid. För den som vill ta äventyret i egna händer finns både kanot och kajakuthyrning med enastående utsikt.

Besöksmål och sevärdheter

Insprängda i vildmark och bebyggelse, en blandning av landmärken som finns att upptäcka i området - både de kända men också några mer okända.

Lokal shopping längs väg 190

Även äventyrare behöver en paus , besöka en lokal grönsaksodlare eller stanna till vid en butik.

Bo och planera

Sova i trädtält eller "glampa" i skogen? Hyra hela kursgården eller en stuga med sjöutsikt? Flera naturnära alternativ präglar området, men inom rimligt avstånd finns också andra hotellupplevelser.