({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Människor vandrar i skog

    Ta vägen via 190

    Fotograf: Lisa Forsell

Upplev en äkta amerikansk diner

Mitt på landsbygden längs länsväg 190 dyker hon upp. Med amerikanska smaker, svenska råvaror, genuint hantverk och internationella kryddor. Missa inte!

En utflykt till en slottsruin

Gräfsnäs slottsruin och park är en fantastisk plats. Här hittar du också Anten-Gräfsnäs museijärnväg där en förening arrangerar olika aktiviteter.

En vildmark väntar på dig

Tänk att bara ett stenkast från väg 190 så ligger den vidsträckta vildmarken. Som här till exempel, i naturreservatet Vättlefjäll finns Björsjöås Vildmark.

Lokal shopping läng väg 190

Upptäck spännande butiker längs väg 190, besöka - mysiga platser för paus, såsom att fika på ett kafé, besöka en lokal grönsaksodlare eller stanna till vid en butik.

Besöksmål och sevärdheter

Insprängda i vildmark och bebyggelse, en blandning av landmärken som finns att upptäcka i området - både de kända men också några mer okända.

Upptäck sjölivet

Testa fiskelyckan längs väg 190 med kunnig guide eller planera in en fridfull upplevelse med Ångbåten Herbert sommartid. För den som vill ta äventyret i egna händer finns både kanot och kajakuthyrning med enastående utsikt.

Bo och planera

I området finns det olika sätt att slå läger, du kan bädda ner dig både i lyxiga sängar och välja natten under bar himmel. Här är några tips.

De kallade den Smygvägen...