Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Bli förtrollad på 2 minuter

En bygd fylld av upplevelser för alla sinnen. Naturen är vår inramning, men också vår inspiration och vårt skafferi. Klicka bilden för att se filmen - och varmt välkommen hit!

Temavisningar "Vår tid är nu"

Vad händer på bygden?

Det händer alltid något vid Sävelången, vi uppdaterar i kalendariet och väljer ut några av godbitarna för dig!

Här får barn vara barn

Barnens Sävelången

Låt barnet i dig gå på upptäcktsfärd i sinnrika bygden kring Sävelången. Utmana balansen, lyssna till naturen, smaka på mathantverk, känna adrenalinet när fisken nappar, doften från ängsblommor och förundras över historiska slottsbyggnader!

"Strax utanför Göteborg"

Magin kring Sävelången är i satsningen på Strax utanför Göteborg representerad av Floda & Nääs - en av regionens sex utvalda sevärdheter. Det är vi förstås stolta över!

På Slättens Gård

"-Det är som en egen savann."

Sofie har växt upp på Öijared med skog, djur och natur tätt inpå. Jacob är mer av ett stadsbarn med ett stort djurintresse, som han själv uttrycker det. Tillsammans har Sofie och Jacob Ardenfors låtit verksamheten växa fram på Slättens Gård. De är ett av de portätt som gör Sävelången så personligt, varmt och välkomnade!

Övernatta med stil

Sävelången är en plats där du vill dröja dig kvar. Botanisera i olika boendealternativ, här råder faktiskt klichén om "slott till koja" på riktigt!  Många av anläggningarna har också restauranger och utrymmen för konferenser eller möten - och inte minst fest och bröllop!

Turista hållbart

För att vi i framtiden ska kunna njuta av området kring Sävelången på samma sätt som idag, så måste vårt turistande påverka bygden och miljön så lite som möjligt. Det är det vi kallar hållbar turism, och det behöver varken vara dyrare eller svårare än vad vi är vana vid. Låt oss ge dig några tips!