({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Sävelången Nääs Tollered Öijared Norsesund Floda

Välkommen till oss vid Sävelången

En bygd fylld av upplevelser för alla sinnen. Naturen är vår inramning, men också vår inspiration och vårt skafferi. Klicka bilden för att se filmen - och varmt välkommen hit!

Höstlovsaktiviteter

Höstlovsaktiviteter vid Sävelången

Det finns mycket att upptäcka för både stora och små vid Sävelången, nostalgifika på Elvismuseum eller besök julvärlden hos Lilla Nääs? Här kan du lätt lägga en dag eller fler, bo över för en natt hos Nääs Fabriker eller Öijared Resort och testa deras badhus som lockar till lek.

Gotaleden - Vandring för livsnjutare

Gotaleden är en njutbar vandringsled där man kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen samt uppleva sevärdheter. Leden passerar några mindre orter men går framför allt i skog och natur.

Strax utanför Göteborg - Här finns vi

Strax utanför Göteborg finns mycket unikt att se och göra. Insjö eller hav, skog eller klippor, allt finns tillgängligt inom bara några mils avstånd från Göteborg. Floda och Nääs är en av regionens...

Ett mer hållbart besök!

För att vi i framtiden ska kunna njuta av området kring Sävelången på samma sätt som idag, så måste vårt turistande påverka bygden och miljön så lite som möjligt.  Låt oss ge dig några...