({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • En naturligt aktiv fritid

    Mer om föreningslivet, de många vandringslederna, sjölivet och mycket mer i Lerums kommun

    Kvinna vid Stand up paddle bräda

    Fotograf: Lisa Forsell, Wave initiative

Vandra Gotaleden?

9 olika etapper av Gotaleden

En digital karta över leden hittar du på Google maps. En tryckt folder med karta hittar du på turistinformationer i Göteborg, Partille, Lerum och Alingsås kommun samt på logi och matställen längs leden.

Naturpasset

Naturpasset för liten och stor

När annat i livet inte är sig likt kan det vara skönt att förlita sig på en kompass, som pekar en i rätt riktning. Ta dig ut på ett Naturpass nära dig! Inom kort släpper vi alla kartor för kommunen.

 

Vandringsleder

Lerum är en del av ett insjörike, med många "soft adventures"! Upplevelser i form av vandringsleder, promenader eller familjeutflykter å ena sidan. Eller om du hellre vill; tuff terräng, vildmark, cykel och motionsspår i flera distanser.

Sommarsimskola

Nu har anmälan till sommarsimskolan öppnat.

Vecka 26-27 Hylternabadet, Annesjön och Stamsjön
Vecka 28-29 Aspen och Torskabotten
Vecka 30-31 Prästens brygga och Drängseredsbadet

Nära är hållbart.

Vi har både ett samhälleligt och ett personligt ansvar att vara rädda om vad vi har. Se filmen och få 8 tips som gör ditt naturäventyr ännu lite bättre - ännu mer miljövänligt hållbart. Se filmen!

Hitta till hallarna

Idrottshallar och samlingssalar

Lerums kommun har stängt samtliga idrottshallar, gymnastiksalar, bibliotek, samlingssalar för allmänheten och föreningar. Mer information på lerum.se Telefon: 0302-521000 E-post: kommun@lerum.se

Modellflygplan

Ungdomsskytte

Evenemang

PÅ GÅNG JUST NU

Kalendern innehåller många aktiviteter för stora som små just nu! Allt från konstrundor, till naturutflykter, till föreläsningar, till festivaler och mycket mera. Upptäck något nytt!