({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • En naturligt aktiv fritid

    Skridskor

    Fotograf: Lisa Forsell, Wave initiative

Julklappsjakt med Tralla

Ge dig ut på ett juläventyr ihop med trollet Tralla

Gotaleden

Vandring för livsnjutare mellan Göteborg och Alingsås. Gotaleden är en njutbar vandringsled där du kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen. Leden är...

Sjöar och badplatser

Lerum är en del av ett insjörike, med nära 200 badsjöar - små och stora - ge dig ut och upptäck din favorit. Att kombinera utflykten med en lekplats eller en god matsäck - medhavd eller kanske från något mysigt kafé i närheten?

Idrottsföreningar

Idrottshallar och gymnastiksalar

Lerums kommun har många idrottshallar och gymnastiksalar. Vårat fantastiska föreningsliv nyttjar den mesta tiden men man kan kolla i kommunens bokningsprogram FRI om det finns ledig tid att boka.

Golf

För dig som älskar golf har du kommit helt rätt. I Lerums kommun har vi två stora fina golfanläggningar

Ridning

Lerums kommun är en av de mest hästtäta kommunerna i Sverige, med närmare 1 200 hästar och ett rikt föreningsliv inom ridsporten.

Evenemang

PÅ GÅNG JUST NU

Kalendern innehåller många aktiviteter för stora som små just nu! Allt från konstrundor, till naturutflykter, till föreläsningar, till festivaler och mycket mera. Upptäck något nytt!

Vill du publicera ett evenemang?

Engagerat förenings- och näringsliv fyller löpande på evenemangskalendern. Smått och stort - kulturupplevelser, torgdagar och workshops. Ta en titt vad som är...