({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • En naturligt aktiv fritid

    Mer om föreningslivet, de många vandringslederna, sjölivet och mycket mer i Lerums kommun

    Drönarbild på elljusspår

Vandra Gotaleden?

9 olika etapper av Gotaleden

En digital karta över leden hittar du på Google maps. En tryckt folder med karta hittar du på turistinformationer i Göteborg, Partille, Lerum och Alingsås kommun samt på logi och matställen längs leden.

Naturpasset vinter

Naturpasset vinter för liten och stor

Naturpasset Vinter är Lerums SOK:s friskvårdssatsning i samarbete med Lerums kommun. Naturpasset Vinter är lokaliserat tätortsnära i Lerum och Gråbo. Det finns 30 kontroller markerade. Kontrollerna är markerade med en skylt i form av en orange-vit orienteringsskärm.

 

Träna ute.

Det är både roligt och härligt att träna ute. Här kan alla kan träna efter sina egna förutsättningar. Utegymmet är naturlig samlingsplats för spontan träning. Kommunens utegymmen ligger i anslutning till en motionsslinga/elljusspår där människor är i rörelse.

Här får du tips på vart det finns utegym, aktivitetsplatser med mera som du kan motionera vid själv, med vänner eller med din förening.

FRISBEEGOLF

LERUMS ARENA

Lerums kommun har stängt samtliga idrottshallar, gymnastiksalar, bibliotek, samlingssalar för allmänheten och föreningar. Mer information på lerum.se Telefon: 0302-521000 E-post: kommun@lerum.se

Hitta till hallarna

FLER HALLAR OCH SAMLINGSSALAR

Lerums kommun har stängt samtliga idrottshallar, gymnastiksalar, bibliotek, samlingssalar för allmänheten och föreningar. Mer information på lerum.se Telefon: 0302-521000 E-post: kommun@lerum.se

Nära är hållbart.

Vi har både ett samhälleligt och ett personligt ansvar att vara rädda om vad vi har. Se filmen och få 8 tips som gör ditt naturäventyr ännu lite bättre - ännu mer miljövänligt hållbart. Se filmen!

LEKPLATSER

I Lerums kommun finns många olika lekplatser! Det finns många olika behov att möta och en lekplats ska vara tillgänglig. Alla ska känna sig välkomna!

BARNENS SÄVELÅNGEN

Låt barnet i dig gå på upptäcktsfärd i sinnrika bygden kring Sävelången - här finns miljöer för både liten och stor att busa i!

Evenemang

PÅ GÅNG JUST NU

Kalendern innehåller många aktiviteter för stora som små just nu! Allt från konstrundor, till naturutflykter, till föreläsningar, till festivaler och mycket mera. Upptäck något nytt!

Barnfestivalen

VARJE ÅR I SEPTEMBER

Här kan du ta del av ett 80-tal programpunkter med bland annat teaterföreställningar, workshops och mycket mer. Mat på området finns från världens alla hörn i våra food trucks! Välkommen!