({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • En naturligt aktiv fritid

    Mer om föreningslivet, de många vandringslederna, sjölivet och mycket mer i Lerums kommun

Julklappsjakten

 

Det börjar lacka mot jul för trollet Tralla och de andra trollen i skogen. Men trollen har slarvat till det. Dom har tappat bort alla klapparna, allt pyntet och hela godispåsen. Tror du att du kan hjälpa henne? Ta med dig någon vuxen och ge er ut på julklappsjakt i naturen på tre olika platser!

Vandra Gotaleden?

9 olika etapper

En digital karta över leden hittar du på Google maps. En tryckt folder med karta hittar du på turistinformationer i Göteborg, Partille, Lerum och Alingsås kommun samt på logi och matställen längs leden.

Naturpasset

Naturpasset för liten och stor

Naturpasset består av en orienteringskarta med 47 kontroller, uppdelat på tre områden, Lerum, Olstorp och Gråbo.

Kontrollerna kan besökas när som helst fram till 10 oktober. Kontrollerna har varierande svårighetsgrad, vilket är beskrivet på kartan.

 

LERUMS ARENA

Ett av våra senast tillskott är Lerums arena som har två fullstora hallarna som ses från balkongläktare. Vid större arrangemang öppnas ridåväggen och en hall skapas. Samtidigt kan en läktare med...

Hitta till hallarna

FLER HALLAR OCH SAMLINGSSALAR

I Lerums kommun finns flera gymnastiksalar och idrottshallar. Vi har samlat alla här så att du lätt hittar till seriespel, matcher eller träning. Eller kanske vill du boka för lite innebandy, kalas eller en extra träning?

Nära är hållbart.

Vi har både ett samhälleligt och ett personligt ansvar att vara rädda om vad vi har. Se filmen och få 8 tips som gör ditt naturäventyr ännu lite bättre - ännu mer miljövänligt hållbart. Se filmen!

LEKPLATSER

I Lerums kommun finns många olika lekplatser! Det finns många olika behov att möta och en lekplats ska vara tillgänglig. Alla ska känna sig välkomna!

BARNENS SÄVELÅNGEN

Låt barnet i dig gå på upptäcktsfärd i sinnrika bygden kring Sävelången - här finns miljöer för både liten och stor att busa i!

Evenemang

PÅ GÅNG JUST NU

Kalendern innehåller många aktiviteter för stora som små just nu! Allt från konstrundor, till naturutflykter, till föreläsningar, till festivaler och mycket mera. Upptäck något nytt!

Barnfestivalen

VARJE ÅR I SEPTEMBER

Här kan du ta del av ett 80-tal programpunkter med bland annat teaterföreställningar, workshops och mycket mer. Mat på området finns från världens alla hörn i våra food trucks! Välkommen!