({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sökmotormarknadsföring

Turistrådet Västsverige arbetar långsiktigt med sökmotoroptimering för att öka trafiken till www.vastsverige.com och till våra samarbetspartners webbplatser. Det gör vi genom att producera högkvalitativt innehåll som inspirerar besökarna att uppleva regionen Västsverige. På så sätt bidrar Turistrådet Västsveriges satsningar på sökmotoroptimering till en ökad tillväxtturism.

För att säkerställa att vårt innehåll genererar trafik underlättar vi för sökmotorerna att hitta till vårt innehåll genom att bibehålla en logisk länkstruktur på vastsverige.com. På så sätt gör vi det enklare för våra besökare att hitta till rätt typ av information utifrån deras sökfraser samt navigering på webbplatsen.

 Idag har internetanvändare höga krav på att hitta rätt typ av information snabbt. De vill ha skräddarsydd och problemlösande information just för dem. Därför arbetar Turistrådet Västsverige med att reducera renderingstiderna på www.vastsverige.com för att ge besökarna det innehållet de efterfrågar så snabbt som möjligt. Vår förhoppning är att våra sökmotoroptimeringsinsatser bidrar till en inspirerande upplevelse i Västsverige.

Betald trafik

Turistrådet Västsverige köper betald trafik via annonsnätverk så som Google Adwords och Facebook for Business för att uppmärksamma människor om aktiviteterna och destinationerna runt om i regionen Västsverige. Detta gör vi både för tidsbegränsade och kontinuerliga kampanjer. Vi väljer att nå ut till både potentiella besökare och aktiva besökare på www.vastsverige.com.

 Vi grundar våra annonssatsningar i målgruppsanalyser för att nå ut till människor vi tror som vi tror är intresserade av att besöka Västsverige. För att säkerställa att våra annonsmottagare visar intresse för våra budskap A- och B-testar vi alltid kampanjerna mot multipla målgrupper. På så sätt filtrerar vi ut de människorna som inte vill ta till sig vårt budskap och riktar istället fokus på de som är intresserade.