({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Förbättra din digitala närvaro

För att hjälpa verksamheter inom besöksnäringen att nå ut i digitala kanaler har Turistrådet tagit fram ett system som kallas Hållbarhetsklivet - Digital närvaro.

Hemsida, sökmotoroptimering och bokning online

Din verksamhets egen hemsida är navet i den digitala marknadsföringen. Genom att ständigt utveckla och uppdatera den säkerställer du din digitala närvaro. Att ha bokning online är också något som kunderna efterfrågar, och via sökmotoroptimering ser du till att de hittar din verksamhet.

Sociala kanaler

Din verksamhets närvaro i sociala kanaler som Facebook, Instagram, Google my business och TripAdvisor är också viktig. Klicka nedan på respektive ruta för att läsa smakprov ur "Hållbarhetsklivet - Digital närvaro - en handbok för besöksnäringen i Västsverige" för att se hur du kan arbeta med social media.

Fler tips om digital strategi

Vill du lära dig ännu mer om digital strategi? I så fall rekommenderar vi också ett besök på Visit Swedens kunskapsbank i detta ärende.

Frågor kring Hållbarhetsklivet - Digital näravro?

Kontakta i så fall Turistrådets projektledare Caroline Brügge.