({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början

Välkommen till Turistrådet Västsverige

Välkommen till Turistrådet Västsverige, Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Här kan du som är verksam inom besöksnäringen, press/media eller bara är intresserad av vår verksamhet hitta information. Sidan är under uppbyggnad, så om du söker efter något speciellt och inte hittar det, kontakta oss gärna.

Turistrådet söker ny företagsutvecklare

En av våra duktiga företagsutvecklare har valt att gå vidare mot nya utmaningar på annat håll. Därför söker vi nu en ny medarbetare till denna tjänst, där du bland annat arbetar med utvecklingsfrågor i nära samarbete med västsvenska besöksnäringsföretag.

Turistrådet söker ny analytiker

Vill du arbeta med till exempel undersökningar, analys/uppföljning och databearbetning, i samarbete både den västvenska besöksnäringen och med kollegorna på Turistrådet? Just nu söker vi en ny analytiker.

Digital närvaro Västsverige

Turistrådet har tagit fram ett nytt system som erbjuder stöd till besöksnäringsverksamheter att öka sin synlighet i digitala kanaler. Systemet kallas Digital närvaro Västsverige.

Bokningsseminarium för aktivitetsföretag

Den 20 mars håller Turistrådet Västsverige ett seminarium om onlinebokning för våra västsvenska aktivitetsföretag. Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan.

Sverige-Norden-Världen

Turistrådet Västsverige tillhandahåller ett brett spektrum av stöd och hjälp till verksamheter inom besöksnäringen. Sverige-Norden-Världen är ett system som tydliggör vilka insatser som erbjuds till vilka företag.

Meet the Locals

Det finns många sätt att upptäcka vardagen eller en stad ur någon annans ögon. Aldrig har resan haft möjlighet att bli så personlig som nu. Meet the Locals är Turistrådets projekt som samlar inspirerande reportage, tips och privatpersoner som vi kallar "Locals". De vill alla dela med sig av sitt liv här i Göteborg och Västsverige.

Destination