({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Välkommen till Turistrådet Västsverige

Välkommen till Turistrådet Västsverige, Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Här kan du som är verksam inom besöksnäringen, press/media eller bara är intresserad av vår verksamhet hitta information.

Nu startar Krisstöd Västsverige

Nu startar vi tillsammans med Förvaltningen för Kulturutveckling med stöd från EU:s Regionalfondsprogram Krisstöd Västsverige. Syftet är att hjälpa besöksnäringsföretag med ekonomiskt stöd till investeringar och utvecklingsinsatser.

Hållbarhetsklivet

Hållbarhetsklivet är Turistrådet Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring. Hållbarhetsklivet uppmuntrar såväl offentliga som privata aktörer...

Se Turistrådsdagen 2020 i efterhand

Missade du den digitala Turistrådsdagen den 17 november? I så fall kan du se den genom att klicka på filmen ovan.

Senaste upplagan av Turistrådet Online

Här kan du se Turistrådet Online från den 23 oktober i efterhand.

Information angående corona

Turistrådet Västsverige har samlat information kring hur du som besöksnäringsföretagare i Västsverige kan hantera den rådande situationen kring det nya coronavirusets utbredning. Vi känner med alla er som drabbas, och vill försöka vara så behjälpliga som möjligt när det gäller stöd och rådgivning.

Hållbarhetsklivet - Digital närvaro

Ta del av Hållbarhetsklivet - Digital närvaro för att öka din synlighet i sociala medier.