({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Så marknadsförs Västsverige i Nederländerna

Genom att skapa ett bra och inspirerande material om Västsverige på plattformar där vår målgrupp befinner sig, vill vi öka kännedomen om vår destination i Nederländerna. Ett stort fokus ligger på att visa upp aktiviteter och naturen, men även vår mat och kultur.

Målgrupperna vi fokuserar på i Nederländerna är primärt Nyfikna upptäckare och Aktiva Naturälskare. Läs mer om Visit Swedens målgrupper och drivkraftsegment här.

Innehåll om Västsverige skapas exempelvis tillsammans med valda mediepartners såsom National Geographic Traveller och  Lonely Planet, där artiklar läggs upp på deras webbplatser. Vi har även skapat artiklar i samarbete med den stora dagstidningen Volkskrant online tillsammans med andra regioner i Sverige. Under kampanjperioderna, som ligger i den period när holländarna bokar sina resor, drivs det trafik till dessa plattformar. Innehållet ligger dock kvar även efter kampanjperioderna.

Parallellt skapas ett starkt innehåll om Västsverige på Visit Swedens egna kanaler, där reseförslag läggs upp och bokning drivs till kommersiella partners såsom rederierna Stena Line och Scandlines och resebyråerna Buro Scanbrit och Pharos Reizen. Till vårt innehåll på Visitsweden.nl drivs både organisk och köpt trafik året runt, vilket ger Västsverige och Göteborg en ”always-on”-synlighet gentemot den nederländska målgruppen. Vidare syns Västsverige löpande i Visit Swedens Facebook och Instagram.  

En viktig del i vår strategi om att skapa ett starkt innehåll om Västsverige i Nederländerna, är även att låta andra skapa innehåll om oss. Varje år besöker cirka 4 holländska journalister och influencers Västsverige för att skapa inspirerande material som de sprider i sina kanaler.

Exempel på aktiviteter i Nederländerna

Västsverige på visitsweden.nl  

 

Mediesamarbeten - National Geographic

Dalsland
Glashusen i Dalsland (72 Hour cabin)
Smögen och Bohuslän
Kosteröarna
Dalslands Aktiviteter

 

Mediesamarbeten - Droompleeken.nl 

Smögen och Bohuslän
Skaldjurssafari i Bohuslän
Glashusen i Dalsland (72 hour cabin) 

Pressbesök från Nederländerna i Västsverige  (lägga publicerat material - bästa)