({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Expedition Bohuslän

I Bohuslän finns det många spännande saker att utforska och uppleva, och för att underlätta för besökaren att hitta hit har konceptet ”Expedition Bohuslän” tagits fram.

I samarbete med Kosterhavets nationalpark, Bohusläns Museum, Havets Hus, Nordens Ark, Vitlycke Museum och Nordiska Akvarellmuseet har Turistrådet arbetat fram konceptet för att befästa en gemensam profil för de sex besöksmålen där budskapet är ”Expedition Bohuslän – äventyr för nyfikna!”. Och det är just nyfikenheten som är den gemensamma nämnaren, och målgruppen är därför nyfikna upptäckare som vill lära sig mer, oavsett ålder. Vi vill uppmana besökaren att inte endast besöka en av platserna utan gärna två, tre eller ännu fler.

 Kommunikation sker löpande men intensifieras inför sport-, påsk-, och höstlov då vi riktar oss mot barnfamiljer i södra Sverige och i södra Norge. Förutom Adwordsannonsering, kommunikation via sociala kanaler, nyhetsbrev, annonsering i tryckta magasin och på storbildsformat på centrala platser i Stockholm har vi gjort s k native-annonsering via SvD.se. Nativeannonsering innebär artiklar (tydligt annonsmärkta) som skrivs av Svenska Dagbladets redaktörer och som kommer upp i nyhetsflödet. Här finns möjligheten att ge läsaren fördjupad kunskap om vad Expedition Bohuslän verkligen är och ger exempel på hur man kan lägga upp sin vistelse i Bohuslän. 

Klicka här och här för att läsa exempel på native-annonsering.