({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Skidorten Ulricehamn

Inför världscupen i längdskidor i Ulricehamn januari 2017 lanserades konceptet ”Samtidigt i Ulricehamn” (nuvarande Skidorten Ulricehamn) tillsammans med Näringsliv Ulricehamn AB, Lassalyckan och Ulricehamn Ski Center. Lassalyckan är södra Sveriges första officiella Vasaloppscenter, och tillsammans med pisterna vid Ulricehamn Ski Center erbjuds barnfamiljer, vasalöpare och andra motionärer kvalitetssäkrade upplevelser.

Inför säsongen 2018/19 formulerades budskapet om till Skidorten Ulricehamn för att tydliggöra att Ulricehamn är just en komplett skidort. Syftet med konceptet är att positionera Ulricehamn som en vinterdestination i världsklass och därmed få flera att upptäcka Ulricehamn som skidort. Att packa en väska och spontant åka till Ulricehamn över dagen eller en helg ska kännas lockande och lättillgängligt oavsett om man bor i Göteborg, Malmö eller någon annanstans i södra Sverige.

Vi riktar kommunikationen mot barnfamiljer samt längdskidåkare/Vasaloppsåkare i Göteborgsområdet, Jönköping och Borås. Marknadsföringen är mestadels digital: dels via Adwords-annonsering, nyhetsbrev, annonser och inlägga i sociala kanaler men också via exempelvis filmbannerannonsering på aftonbladet.se, svd.se, omni.se och filmskärmar på centralstationen i Göteborg. I år har vi även annonserat på bussar och spårvagnar.