({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Jesper Orrbeck Photography

Vår bästa tid är nu

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. De salta vindarna, det otämjda havet och de storslagna vyerna inbjuder till både nytänkande och inspiration. Vintertid finns här ett lugn som inbjuder till reflektion och goda samtal. Och det vill vi gärna dela med oss av.

Därför utvecklade vi kampanjen ”Vår bästa tid är nu” vars huvudsakliga mål är att få fler att inse värdet av att förlägga sin konferens i Bohuslän under lågsäsong (oktober-mars). Kampanjen syftar med andra ord till att marknadsföra bokning av möten och konferens på boendeanläggningar i Bohuslän under vinterhalvåret. I nuläget deltar cirka 25 boendeanläggningar i samarbetet.

Kommunikationen sker under perioden oktober-mars och riktar sig till potentiella konferensköpare i södra delen av Sverige och i södra Norge. Marknadsföringen består främst av boendeanläggningarnas, turistorganisationernas och Turistrådets sociala kanaler men även av Adwords-annonsering och nyhetsbrev. Vi har även, vid ett flertal tillfällen, annonserat i storbildsformat och med film på centrala platser i Stockholm. 

Under hösten gjordes en gemensam bilaga (som du kan läsa här) som distribuerades via GP. Denna var uppskattad av både läsare och boendeanläggningar. Många av de senare har märkt en ökad efterfrågan tack vare bilagan.