({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Världens svettigaste konstrunda

Världens svettigaste konstrunda

Världens Svettigaste Konstrunda är konceptet som förenar konst och motion i en fantastisk skärgårdsmiljö på ön Tjörn.

På Tjörn älskar man konst, kultur och natur. Därför väljer man att mixa detta i Världens svettigaste konstrunda. Uppmaningen till besökaren är att cykla, springa eller gå mellan konsten på Nordiska Akvarellmuseet via slingrande vägar till natursköna Skulptur i Pilane.

Turistrådet har i samarbete med Nordiska Akvarellmuseet, Skulptur i Pilane, Tjörns kommun och den lokala turistorganisationen tagit fram en karta över Världens svettigaste konstrunda och märkt ut den 12 kilometer långa sträckan från Skärhamn till Pilane med skyltar. Så nu kan besökare ta sig mellan akvarellmuseet och skulpturparken oavsett årstid.

Målet är att erbjuda besökarna något helt unikt, där de både får ta del av konstupplevelser i världsklass och samtidigt Bohusläns charmerande kustmiljö.

Konceptet kommuniceras främst i sociala kanaler, nyhetsbrev och via Adwords-annonsering men även med hjälp av PR och printannonsering. Då vi ser ett behov av att förklara för besökaren vad ”en svettig konstrunda” är kompletterar vi med så kallad native-annonsering vilket innebär artiklar i media som är upplagda som nyhetsartiklar, är tydligt reklammärkta och ger läsaren en chans till fördjupning i ämnet.

Kampanjwebbplats finns här.