({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Nu släpps nya Kulturista

För två år sedan lanserade Turistrådet Västsverige tillsammans med Västra Götalandsregionens Koncernavdelning kultur magasinet Kulturista. Här presenterades västsvenska besöksmål, evenemang och personligheter alla med ett gemensamt – de utgjorde viktiga delar av Västergötlands, Bohusläns och Dalslands rika kulturutbud. I juli släppts en ny version av Kulturista.

Design, mode, musik, litteratur, film, festivaler, arkitektur och muséer – Kulturista presenterar ett varierat urval av västsvenska besöksmål med kultur i fokus.

Omslagsbilden är, precis som förra gången, ett verk av de världsberömda och Göteborgsbaserade fotokonstnärerna Cooper & Corfer. Magasinet trycks i 30 000 exemplar och sprids via västsvenska turistbyråer och besöksmål.

-       Vi har fått ett otroligt fint mottagande av den första upplagan av Kulturista. Nu är det dags för nästa upplaga, där temat i magasinet är design som reseanledning men även andra kulturupplevelser. Kultur är ju dessutom ett av Turistrådets fokusområden, så det passar ju extra bra just därför. säger Gunilla Davidsson, strategisk utvecklare kulturturism, Turistrådet Västsverige.

 Själva magasinet produceras för den svenska marknaden, men delar av materialet kommer också att översättas till engelska och användas på Turistrådet Västsveriges webbplats vastsverige.com/westsweden.com, som är den bästa informationskällan för turister som vill besöka regionen.  

Kulturista distribueras alltså under juli månad, men finns redan nu tillgängligt att läsa som digitalt magasin här