({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Så ser höstens kampanj i Storbritannien ut

Den brittiska skådespelerskan Yasmin Akram, känd från bland annat TV-serien Sherlock, är frontfigur i den nya film som tagits fram för en ny Sverigekampanj i The Guardian och på bokningssajten Expedia. Hon besöker Skåne, Göteborg och Västsverige till stor belåtenhet, både hos hennes själv och hos filmteamet.

Filmen med Yasmin Akram är en del av den höstkampanj som Turistrådet Västsverige tillsammans med VisitSweden, Tourism in Skåne och Göteborg & Co nu drar igång. Det kommer att drivas annonsering till filmen, samt att den också delas i sociala medier. Dela gärna och använd hashtaggarna #holidayinsweden och ”WestSweden. 

Klicka här för att se filmen

Själva kampanjen är en fortsättning på vårkampanjen ”Holiday in Sweden”, och lyfter i form av topplistor och inspirerande artiklar fram argument till att britter ska åka till Göteborg/Västsverige och Skåne/Malmö på ett ”short break”. Fokus ligger på lifestyle, mat, outdoor och kultur. I en av de nya artiklarna  (se översta bilden)lyfter Bob, från researrangören Nature Travels, fram Västsveriges fantastiska naturupplevelser. 

Plattformarna är precis som under vårkampanjen brittiska The Guardian (fram till 1 november), samt bokningswebbplatsen Expedia (fram till 1 oktober).