({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Turistrådet Online

Turistrådet Online är Turistrådets digitala seminarieserie där vi behandlar olika frågor och ämnen som är aktuella för besöksnäringen. På programmet står föreläsningar av inspirerande talare, intervjuer med olika västsvenska besöksnäringsföretagare samt information från Turistrådet Västsverige. Turistrådet Online är Turistrådet Online är tillgänglig för alla.

Nästa Turistrådet Online 13 oktober

Nästa upplaga av Turistrådet Online inträffar den 13 oktober. Seminariet kommer fortsätta på höstens tema om hur vi kan attrahera besökare när och där det inte är fullt. Du får lyssna till byrån Digitalsnack som kommer att prata om innehållsmarknadsföring med fokus på innehållsproduktion som engagerar målgruppen att besöka Västsverige under tider på året utanför högsäsong. 

Läs mer och anmäl dig här

 

Kommande Turistrådet Online - mer information kommer

1 december: Omvärldsanalys 2022

 

 

Ta del av tidigare upplagor av Turistrådet Online

1 september 2021

Turistrådet Online besökte den 1 september Glasets Hus. Tema: "Så attraherar vi besökare när och där det inte är fullt". Föreläsare: Inga Hlín Pálsdóttir, tidigare vd för Visit Iceland, Malin Johansson från Norrqvarn Hotell & Konferens, Kjell Svensson från Glasets Hus. Video läggs upp v 36.

19 maj 2021

Turistrådet Online bjöd denna gång på en inspirerande föreläsning med Niklas Laninge och Liseberg om hur vi kan hjälpa våra besökare till mer hållbara beslut

23 oktober 2020

23 oktober 2020 besökte Turistrådet Online från Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg. Mötesbranschen stod på agendan.

23 september 2020

Turistrådet Onlines första seminarium sändes från Salt & Sill på Klädesholmen.