({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Turistrådet Online

Turistrådet Online är Turistrådets nya digitala seminarieserie där vi behandlar olika frågor och ämnen som är aktuella för besöksnäringen. Seminarierna hålls ungefär en gång per månad, och på programmet står föreläsningar av inspirerande talare, intervjuer med olika västsvenska besöksnäringsföretagare samt information från Turistrådet Västsverige.

Nästa Turistrådet Online 23 oktober

Nästa upplaga av Turistrådet Online äger rum den 23 oktober klockan 10.00-11.30. Då sänder vi direkt från Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg. Temat för dagen är möten. 

Turistrådet Västsverige inleder med att berätta om hur läget är för den västsvenska mötesbranschen coronahösten 2020, och berättar om vilka satsningar vi själva gör inom möten och konferens. Dessutom finns Bibi Rydbacken (bild) från Svenska Möten på plats. Hon kommer att prata om läget i mötesbranschen från ett nationellt perspektiv. Vem bokar möten just nu, och vilka krav ställs på anläggningarna? Micke Darmell (bild) från gr8 Meetings ska prata om vinsten i att gå från att vara ordermottagare till att bli mötesrådgivare. 

Fotograf: Beatrice Graalheim

 

Som vanligt intervjuar vi också en företrädare för dagens värdföretag - så den 23 oktober pratar vi också med Arken Hotel & Art Garden Spa, som berättar om sin mötes- och konferensverksamhet. 

Anmäl dig här

Tidigare Turistrådet Online

23 september 2020

Turistrådet Onlines första seminarium sändes från Salt & Sill på Klädesholmen.